Egyedülálló nőként mik a legjobb esélyeim örökbefogadásra?
Valószínűleg nem lehet spontán gyerekem, lombikkal esetleg, de ahhoz először is egy normális pár kellene. Ezzel most hadilábon állok, az idő közben szalad, a gyermektelenség pedig mindeközben kicsinál. Minden vágyam, hogy nevelhessek, szerethessek valakit. Mindig ilyen voltam, imádom a gyerekeket, gyerekekkel is foglalkozom, és ahogy telnek az évek, egyre rosszabb és erősebb ez az érzés.
Tudom, hogy egyedülállóként csecsemőt örökbe fogadni szinte semmi esélyem, mert a párok mindig elsőbbséget fognak élvezni velem szemben. De szívesen fogadnék örökbe idősebb gyermeket is. Valakinek van esetleg ezzel tapasztalata? Mennyi idő alatt kaphatnék 2-3, 4-5, 6-7 éves - lehetőleg magyar - gyereket?
Minden tapasztalatnak örülnék, köszönöm előre is!
Köszönöm 10-es!
Nagyon kíváncsi leszek, mit tanácsolnak majd esetleg a TEGYESZ-nél meg az alapítványoknál. Tanárként sok hányatott sorsú gyermekkel dolgoztam, és nagyon meg tudtuk szeretni egymást... Remélem, így lesz ez a lehetséges gyerekekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!