Egyedülálló apukaként mennyi esélyem van egy sikeres örökbefogadásra?
Sziasztok! 26 éves vagyok. Mint az a kérdésből kiderül férfi és egyedülálló. Budapesten élek, programozóként dolgozom egy cégnél, egy lakóparki lakásban élek, ami nem a saját lakásom, csak bérlem. Szeretnék rálátást kapni, hogy ezekkel a tulajdonságokkal van-e egyáltalán esélyem egyedülálló férfiként (leendő apukaként) örökbe fogadni egy gyereket. Mostanra felmerülhetett bennetek a kérdés, hogy miért nincs már ennyi idősen feleségem, vagy minimum barátnőm. A válasz nagyon egyszerű: jó párszor csalódtam már az évek során, és arra jutottam, hogy jobb nekem egyedül, de azt határozottan tudom, hogy az előző két barátnőmmel alaposan átbeszéltük a gyerekvállalást és már akkor is nagyon szerettem volna, de akkor még egyetemisták voltunk és a karrierem sem tartott ott, ahol most.
Tehát szívesen venném, ha valaki leírná, hogy ezekkel a paraméterekkel mire számíthatok, ha gyereket szeretnék örökbe fogadni.
az igényektől függ én úgy tudom
mindenki azért vár évekig, mert a kicsit "barna" gyermek nem jó
Semmi.
De 26evesen ilyet kijelenteni. Elkeserito. Ne add fel, milyen ferfi az ilyen, Aki igy kesereg? Talpra es hajra a szerelembe. Annal nincs jobb, mint vegigkiserni a szerelmed terhessègèt, latni eloszor a veredbol szuletett kisbabad es nezni ahogyan felnő.. ezt kihagynad? Par p.icsa miatt? Valahol var rad egy vagany nő nyugi. Keresdmeg!;) 37F
Sokan teljesen hülyeséget beszélnek.
Igenis kaphatsz egyedülállóként is gyereket, csak nem feltétlenül úgy fog működni ez az egész ahogyan Te elképzeled.
Általában a házaspárokat veszik előre a listán, és számodra már csak az olyan gyerekeket ajánlják fel akiket mások visszautasítottak. (Romák, túl öreg, testi-szellemi fogyatékosság).
Szóval kaphatsz gyermeket, de idő lesz, és eléggé kompromisszum képesnek kell legyél. (Persze ilyenkor megéri mérlegelni, mert sokszor fordítva sülhet el a dolog. Nem könnyű egy idősebb gyermekkel, az eü-i problémásokról meg ne is beszéljünk. Rengeteg idő, fejlesztések, stb. stb.)
Amit még hozzátennék az egészhez, hogy léteznek kiskapuk. Ilyen az álházasság.
Emellett hasonló dolog a "béranyaság". Ahol az anya megszüli neked, és utána lemond minden jogról. Biológilag is Te leszel az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!