16 hónapos kislánynak mennyi esélye van az örökbefogadásra?
Jézusom szegénykém! :( 17 hónapos a fiam...én belehalnék ha elveszíteném!
Rengetegen vannak akik örökbe szeretnének fogadni gyerekeket/babákat. 16 hósan azért még elég pici...szerintem jó esélyei vannak! Nagyon remélem jó helyre kerül a picilány!
Úgy tudom, a pici babák után a 3 év alatti korcsoportot fogadják legszívesebben örökbe.
Minden bizonnyal hamar megtalálja egymást a kicsi lány és az új családja.
Szívből kívánok neki minden jót!
Azért mondott le róla, mert nem tudja szereti, aminek szerintem pszichés oka lehet, de hiába mondtam neki, hogy menjen szakemberhez, addig pedig ne mondjon le a piciről, de nem hajlandó tovább nevelni.
Már terhesen is arról áradozott, hogy neki tökéletes gyereke lesz és végre lesz mire büszkének lennie. Aztán ment a kesergés, mert a lánya csúnyácska újszülött volt (mára nagyon formás pici lány), de vigasztalta magát, hogy ha nem is szép, de zseni lesz. Aztán minden mozgásfejlődési szakasznál ment a sírás, hogy az ő lánya "debil", mert mindenben le van maradva. Hiába mondta neki védőnő, orvos, gyógytornász, hogy semmi baja a gyereknek, ő csak sírt, hogy nagy csalódás neki a kislány. Egyébként mindent épp időre csinált, de ez nem volt elég, mert anyuka azt szerette volna, ha dicsekedni tud a gyerekkel.
Az utolsó csepp az volt nála, mikor két hete elindult a 14 hónapos lányom, az övé meg még mindig kapaszkodva lépeget. Azóta alig bír ránézni szegényre.
Valahol a szívem mélyén úgy érzem, hogy jobb helye lenne egy szerető családnál, csak attól félek, hogy nehogy egy intézetben nőjön fel :(
Remélem ez csak egy provokatív, elméleti kérdés, mert belegondolni is iszonyú, hogy ha igaz, min kell annak a kis csöppségnek már most átmennie. :-( 18 hónapos a kisebbik gyerkőcöm...sose tudnék így gondolni rá...bármit megadnék nekik/értük.
Ilyen pici babát nagyon sokan szívesen örökbe fogadnáknak, ez nem is kérdés, csak ahhoz a vsz szülőknek le kell hivatalosan mondani róla. Ha ez a szándék komoly, jobb lenne mielőbb lépni sztem....a pici érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!