16 hónapos kislánynak mennyi esélye van az örökbefogadásra?
Ez a nő neked még mindig barátnőd?!Biztosan mentális betegsége van.
Jogos kérdés hogy hol van az apuka?
Az apuka nem is volt képben, nem is vállalta a gyereket. Azonnal lelépett, mikor megtudta, hogy apa lesz. Azóta már Angliában él, új kapcsolata van és nem kér a gyerekből továbbra sem.
A privát leveleket megkaptam, a barátnőmnek megmutattam őket. Elvileg ő is ismer valakit, aki örökbe fogadná, de még nem döntötte el biztosan, hogy nekik adja.
Úgy néz ki, hogy talán hajlandó beszélni egy pszichológussal (a szociális munkása meggyőzte). Aztán majd kiderül, hogy lesz-e eredménye. Bár nem tudom mi lenne addig a kislánnyal, amíg esetleg őt kezelnék. De mindenképp jobb lenne, ha az édesanyjával maradhatna.
Kedves Kérdező!
Én csak most találtam rá erre a kérdésre, és a válaszolók már leírtak mindent, amit leírhattam volna. Sajnálom a kislányt, és az anyukát is, nagyon komoly pszichés problémái lehetne, segítségre van szüksége/-ük, ez egészen biztos. Van azóta valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!