Vannak itt örökbefogadásra várakozók?
Szia!
Én két éve várok egyedülállóként Pest megyében és országoson. - Én is örülnék hasonló ismeretségnek... - Kérlek írj üzenetet! :)
Szia!
Örülök, hogy itt vagy! :) Mivel kecsegtetnek titeket, mennyit kell várni? Van nemi megkötésetek? Alapítványnál is sorban álltok vagy csak a TEGYESZ-nél?
Sziasztok! Mi a férjemmel es az 5 éves (örökbefogadott) kisfiunkkal várunk tesóra.
Komàrom Esztergom megyében lakunk,megyei és orszàgos listán is vagyunk,csak a TEGYESZ-nél. Nemi és szàrmazási kikötésünk nincs. Tavaly nyàron lett érvényes határozatunk,novemberben volt egy sikertelen barátkozásunk,most várunk tovább.
Szivesen várok beszélgetni,baràtkozni vágyó sorstársakat az email cimemre:laura.ksl@gmail.com
Nagyon örülök nektek! :) Akkor lassan minden élethelyzetre van példa! :)
Ha benne vagytok facebook-on tarthatnánk a kapcsolatot (akkor írjatok üzenetet és elküldöm az elérhetőségem), de ha így arc nélkül folytatnátok azt is megértem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!