25 hetes terhes vagyok és örökbe szeretném adni a gyerekem. Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Gólyahír egyesületet keresd meg.
2017. nov. 15. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Fordulhatsz a védőnődhoz, a helyi gyamhivatalhoz vagy örökbefogadással foglalkozó alapitvanyhoz. Ez utóbbi a legjobb megoldás, ha titkolt terhessegrol van szó, ők sokszor tudnak lakhatast is biztosítani a szülésig
2017. nov. 15. 18:58
 3/11 anonim válasza:
74%
Miért kell rögtön leugatni az embert..?Honnan tudjátok miert szeretné örökbe adni?Lehet hogy egy csomag pelenkat, kis túlzással nem tudna az illető megvenni...Szerintem ennél ezerszer jobb az hogy örökbe adja, és a baba egy jó életet kap, minthogy szörnyű körülmények mellet kelljen felnőnie..Persze barmiről szó lehet de miért kell ekkora parasztnak lenni...?
2017. nov. 15. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az orokbe.hu oldalt ajánlom, nagyon széleskörű, és mindent megtalálsz az örökbefogadásról, van fórum örökbeadóknak is. Ha személyes tapasztalat érdekel, keress nyugodtan privátban, három örökbefogadott gyermekem van.
2017. nov. 15. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Várva várt alapítványt ajánlom, nagyon kedvesek és mindenben segítenek.
2017. nov. 15. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
3%

Bármit teszel bolondságot ne tegyél !

Itélkezi egy ember fog majd egyszer.

Senki nem tudja min mentel at senki mem tudja az okot ! Irj ha tudok segíteni

2017. nov. 20. 09:20
 7/11 Nuvolyna válasza:
1%
ó, bárcsak cserélhetnénk...én a fél életemet odaadnám érte.
2017. nov. 20. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Én azt javaslom, első körben olyan helyen kérj tanácsot, ahol nem áll érdekükben rábeszélni semmire,hanem elmondják, milyen lehetőségeid vannak, hogy megérthesd, átérezhesd az egészet. Ilyen (tehát konkrétan gyereket örökbe nem adó) helyek a Mózeskosár Egyesület és az Ágacska Alapítvány (az előttem ajánlott Gólyahír nem). Ezek nonprofit szervezetek, tanácsadással foglalkoznak az örökbefogadás területén. A Mózeskosarat gyermekvédelemmel foglalkozó szakemberek alapították (mellesleg ők érték el anno, hogy legyen előkészítő tanfolyam az örökbefogadóknak, és ők is tartanak ilyeneket máig), jó fejek és nagyon nagy tudással bírnak a témában. Van egyéni tanácsadásuk, a Programok alatt található itt: [link]
2017. nov. 22. 14:13
 9/11 anonim válasza:
49%
Szia, lehetne kérdésem hogy hány éves is vagy?
2017. nov. 23. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
10 eve masra sem vagyom csak egy kis babara
2017. dec. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!