Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A férfi aki eddig a párom...

A férfi aki eddig a párom volt, ma mikor kiderült, hogy terhes vagyok elhagyott! Azt szeretné, ha elvetetném! Magán kórházakban jól megcsinálják? Lehet még utána gyerekem?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 18:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%

Azért veteted el, hogy így veled maradjon ? Jobb is a gyereknek meghalni, mint ilyen szülőkkel élni.

Az abortusznak pedig lehet következménye. Pl egyik rokonom meddő lett.

2017. jún. 23. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Megcsinálják azt bárhol, rutin műtét (sajnos), még tíz gyereked is lehet utána.

De ugye nem azért akarod elvezetni, hogy ezt az undorító mocsok alakot visszakapd? Soha többé ne állj szóba vele!

2017. jún. 23. 18:17
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Államiban is ugyan azzal a módszerrel végzik az abortuszt egyébként. Nem feltétlenül okoz ez gondot a későbbi termékenységet illetően, arra kell figyelni, hogy ne legyen gyulladásod, pláne kezeletlenül.

A méhszáj esetleges sérülése miatt később előfordulhat koraszülés.

2017. jún. 23. 18:18
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Jesszusom. Micsoda egy gyökér.

Sajnálom, hogy ilyen gerinctelennel hozott össze a sors.

Te mit szeretnél? Az a fontosabb és lényegesebb.

Megcsinálják magánban meg államiban is...utána, ha semmi gabalyodás nincs, akkor lehet még gyermeked...de kérdés hogy valoban ezt akarod-e?

2017. jún. 23. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

4. vagyok

Ha el is veteted...nehogy vissza próbáld szerezni azt a tetvet!!! Szóba ne állj többet vele.

2017. jún. 23. 18:20
 6/19 A kérdező kommentje:

Erre a férfira nekem többé nincs szükségem!

Én megtartanám,de sajnos nem tudnám eltartani! :(

A családi hátterem nem túl jó!

Ő kicsit tehetősebb,de nem ezért voltam vele együtt,tényleg szerettem!

De most szépen hátbatámadott...

2017. jún. 23. 18:24
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
ha megtartanád, tartsd meg. biztos van rá megoldás, hogy egyedül is bírd anyagiakkal. plussz ott a tartásdíj, meg a gyes, gyed, stb. Dolgozol? szülőkkel élsz vagy egyedül?
2017. jún. 23. 22:03
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

Állami kórházban is simán megcsinálják, mindenféle maradandó következmény nélkül. Természetesen van egy minimális kockázata, hiszen ez egy műtét, de az a kockázat ugyan úgy megvan egy magánkórházban is.

Azt viszont nem értem, hogy ha van pénzed magánkórházra (százezres összegekben gondolkodj) akkor hogy nincs a gyerekre? Ha nem akarsz gyereket, akkor semmi gond, senkinek nem kötelező szülnie, nem kell az anyagiakra fogni.

2017. jún. 24. 10:36
 9/19 anonim ***** válasza:
13%

Ne hazudjatok neki

Sok rizikoja es kovetkezmenye van a beavatkozasnak nem mukormos kezeles

Pl mehszaj elegtelenseg kesobbi vetleset okoz.

Gyulladas fertozes

Ascherman syndrom meddoseget okoz

Mehhlyasztas vermergezes serulesek hasuregben stb stb stb

Leleki problemak

De ugye semmi nincs kovetkezmenyek nelkul es ezeket vallalnod kell

2017. jún. 25. 10:04
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

Miért, Kérdező, az volt megbeszélve, hogy itt a gyerekvállalás ideje számotokra?

Egyébként minden magzatvédő ismer olyant, aki belehalt vagy majdnem, minimum 10 meddővé váltat... a valóság meg az hogy hasonlók a műtéti rizikói egy bármi más ambuláns kisműtéthez, meddőségi panaszok ezrelék-szinten lépnek fel, és többnyire a többedik AB után - és azok zöme is kezelhető. A méhszáj-elégtelenség és ezzel a megnövekedett koraszülés-rizikó pár évtizede volt elég sok, a lamináriás vagy hormonális előtágítás óta ritka az is.

Persze a műtét utáni napokban-hetekben oda kell figyelni az esetleges szövődmények tüneteire, és el kell menni az előírt kontrollra, ennyi.

2017. jún. 26. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!