A férfi aki eddig a párom volt, ma mikor kiderült, hogy terhes vagyok elhagyott! Azt szeretné, ha elvetetném! Magán kórházakban jól megcsinálják? Lehet még utána gyerekem?
Elozo te ezt ki mered jelenteni ? Semmi riziko semmi kovetkezmeny ?
Nagyon bator vagy orulok ennyire ertesz hozza.
Kerlek olvas mar utana
"Semmi riziko semmi kovetkezmeny ?" - dehogynem, akár bele is lehet halni, annak is van valamekkora statisztikai esélye, olyan 1:60 000 körül. Ez pont negyed akkora valószínűség, mint, hogy valaki kihordott terhességbe-szülésbe hal bele (1:15 000), szóval figyelembe véve, hogy a Kérdező már terhes, az AB a minden tekintetben (!) veszélytelenebb.
És igen, olvasok, csak épp szakirodalmat, és nem "életvédőnek" (micsoda farizeuskodás) nevezett féligazság-halmazt.
Én örökbeadnám!! voltam ilyen helyzetben és meg lehet tenni...nem könnyű...az abortusznak rengeteg kockázata van!!! mondom szülésznőként..
Amúgy mi újság?
Bocsánat, hogy belefolyok ebbe, viszont 17 éves vagyok, van egy ikerpárom és édesanyánkat azért hagyta el a FÉRJE, mert megtudta hogy ikreket (minket) vár. Mondta hogy vetessen el minket vagy VALAMELYIKÜNKET és akkor minden oké. Édesanyám nemet mondott és elhagyta a terhesség 3. trimeszterében. Egyedül meg baráti segítséggel nevelt minket 2 éves korunkig. Apánkat egyszer se láttuk, a tartásdíjat meg letudta, hogy vett egy kis lakást a 22.-en Debrecenben. Jogilag (mert rendesen váltak) a 14. születésnapunk után már kérhető lett volna a tartásdíj ezek után, csak ő nem szerette volna, mert akkor belevontuk volna az életünkbe. Abba, amit ő csírájában elfojtott volna egy abortusszal.
Kedves Kérdező! Nem éri meg. Egészséges lelkivilágú gyermeket tudsz nevelni egyedül, barátokra támaszkodva is.
Kíváncsi vagyok mi a helyzet azóta? Hogy döntöttél végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!