Mért van ez? Irigy vagyok, hogy nekem még nem lehet gyerekem, körülöttem viszont mindenki terhes.
19 éves vagyok, és már mindenkinek vagy gyerek van vagy terhes... Lehet nagyon gyerekesnek tűnök, de nem tudom mért van. Nővéremnek már 2 kislánya van, ahogy a barátom nővérének is, akkor a barátom unokatesója is nem sokára szül, most meg kiderült, hogy az egyik volt osztálytársam is terhes. Utóbbi nem hiszem, hogy tervezett terhesség, mert ugyan úgy ahogy nekem, neki is csak egy gimnáziumi érettségije van és okj-re ment tovább. Ettől függetlenül irigylem.
Amúgy tényleg nem értem, mert a kicsi babákért olyan, hú de nagyon, mint mások, nem is vagyok oda. Mármint cukik, meg szeretem őket fogni, csak olyan furcsa nekem. Az ilyen 2-3 évesekkel viszont nagyon jól el tudok már játszani.
Én még ezt a 2 éves képzést mindenképp elszeretném, végezni, aztán még utána 1 évet, de akkor már dolgoznék is rendesen mellette terveim szerint, nem csak diákmunkán. Na meg utána még az a valahány nap munkaviszony is kéne.
Na de a kérdés, hogy mért lehet ez? Valaki volt így?
Szerintem ébredezik benned az ösztön. Meg az is hozzasegithet hogy mindenki terhes körülötted.
Nagyon szép terveid vannak,inkább próbálj meg arra koncentralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!