Ha az a gyanúm, hogy terhes vagyok (már van 2 gyerekem,2 napja késik és furcsán szurkál a hasam) akkor ha most vennék be esemény utáni tablettát (3 héttel az együttlét után) ugyanúgy megjönne a vérzésem?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 20:31
1/22 anonim válasza:
Esemény utáni tabletta.
Nem "majd vmikor vedd ám be" tabletta.
Szerinted???
Egyébként a megjön-e a vérzésed alatt azt érted, hogy elvetélsz-e? Ettől a tablettától nem fogsz.
2/22 anonim válasza:
hát szerintem az nem véletlen 72 órás tabletta meg esemény utáni tabletta...most maximum a magzatot károsíthatod vele....én biztos nem kockáztatnám meg hogy emiatt legyen egy beteg gyerekem..
3/22 anonim válasza:
Most akkor mit is szeretnél elérni? Hogy elvetélj? Vagy most ezt tényleg nem értem. Atya ég!
4/22 A kérdező kommentje:
Igen,azt. Nem ertem ezen miert kell ennyire megbotrankozni. Semmiképp sem fogom megtartani. Mas országokban van lehetőség gyógyszeres abortuszra,itt nincs.. Pusztán elmélkedek,mert kétségbe vagyok esve.
2016. jan. 11. 20:42
5/22 anonim válasza:
nem azon botránkozunk meg hogy el akarod vetetni, hanem hogy egy feltételezhetően legalább 100-as iq-val rendelkező ember hogy kérdezhet ilyet, főleg olyan akinek már van két gyereke...na mindegy. a válasz a kérdésre: NEM, nem jönne meg, keresd fel az orvosod és abortáld a gyermeket
6/22 anonim válasza:
Szerinted miért 72 órás tabletta a neve? 2 gyereket szültél ennyi ésszel?
7/22 anonim válasza:
6. válaszoló:a szüléshez ész nem kell (sajnos).....
8/22 anonim válasza:
Ha az a gyanúd, akkor orvoshoz kell fordulni! Azt hittem, ez egy kétszer szült nőnek evidens.
9/22 anonim válasza:
Az esemény utáni tabletta sem mindig éri el a célját, 3 héttel az aktus után meg nem is értem, mit kezdenél vele. Mintha csak egy butuska tinilány kérdése lenne...
Csinálj tesztet, majd jelentkezz be abortuszra. Nem olyan bonyolult ez.
10/22 anonim válasza:
Vajon milyen szexuális felvilágosítást fognak kapni a gyerekeid???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!