Ti hogy álltok a meleg pár (2f/2l) gyermek örökbefogadás gondolatával?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt volt egy vitám egy elvakult jobbikossal(kolléga) a melegeknél gyerek örökbefogadásról(láttunk egy reklámot a youtubeon). Közölte velem gyerek csak férfi nőhöz kerülhet mert ott megvan a családi modell(amit nem kell "szégyelni" ,és amúgy is apa - apánál is "anya/apa szerep"). Erre én felhoztam példának egy barátomat (egy lányt) akit a szülei 2 évesen lepasszolták az utcára , majd örökbefogadta egy Család (ami a családi modell |Anya-apa| ) ahol az "apa" többször megerőszakolta, majd bekerült a börtönbe, kijött megkereste a lányt bosszúból (mert elmondta rendőrségnek/pótanyunak)megverte és megerőszakolta most ismét börtönben ül(szegény még ma is nap kapja néha a fenyegetést). Még kicsi voltam mikor elmesélte de a mai napig tisztán emlékszem hogy sírt és hogy mondta hogy neki tök mindegy ki / kik csak valaki fogadja be, kerüljön egy olyan családhoz ahol szeretik és ő is szerethet. Azóta én teljesen támogatom ezt a dolgoz hogy azonos neműek is fogathassanak örökbe, mivel ők tényleg csak akkor fogadnak örökbe mikor már 100% hogy készen állnak(természetesen itt is lehet kivétel). Engem nem érdekel hogy kivel/hogyan él a gyerek amíg biztonságban van és megvan mindene ami egy normális élethez kell!. Az már mellékes hogy utána Cionista meg hasonló voltam, de az más téma. Szeretném megkérdezi titeket hogy ti hogy álltok ezzel kapcsolatban, és ha lehet indoklást is kérnék. Köszönöm.

2014. máj. 28. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

"Nem arra, hogy ő is homoszexuális lesz, hanem arra, hogy majd csúfolják. "

akkor tanítsad meg a kölködet, hogy ne csúfolja OMG

2014. szept. 22. 18:40
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
az a véleményem hogy isten óvja az ártatlan gyermekeket a romlott emberektől
2014. szept. 22. 21:38
 23/25 A kérdező kommentje:

#20 Szeretem a gondolkodás módodat. Ahelyett hogy abban reménykednél hogy a melegek ne fogadjanak örökbe, inkább arra fektetnéd a hangsújt hogy a sok aberált közöttünk (heterók) ne az utcára / árvaházba tegye a gyerekét... Nem lenne ez kérdés ha nem így lenne. (persze van olyan ok mikor oda kerül pl meghalt család stb.) Hidd el, azért is csúfolják a gyereket ha árvaházból jön, meg hogy nincs családja. A mai gyerekek amúgy is ezzel már majdnem hogy teljesen rendben vannak ( a melegséggel) kivéve amikor a náci/szuper keresztény apa/anya ott áll mellette és akkor bizonyítani kell. De köszi amúgy a normális választ , én csak más véleményen vagyok :)

#22 Kikre gondolsz? Remélem a Pedofil, gyilkos emberektől. Meg azokra a csodálatos "szülőkre" akik kirakják a gyerekeket az utcára :)

2014. szept. 23. 09:32
 24/25 anonim ***** válasza:
43%
a lepontozókra gondoltam, ők biztos magukra vették...
2014. szept. 23. 13:04
 25/25 anonim ***** válasza:
67%

Meleg vagyok, van 2 gyerekem. Mondjuk nem örökbe fogadottak, a sajátjaim. Szerintem ugyanúgy megérdemlem a srácokat, mint az anyjuk. Azért mert meleg vagyok, még nem rossz ember.

Támogatom az örökbefogadást, mert miért éljen egy gyerek az utcán, amikor lehet szerető családja is?!

19f

2014. szept. 23. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!