Ti hogy álltok a meleg pár (2f/2l) gyermek örökbefogadás gondolatával?
"Nem arra, hogy ő is homoszexuális lesz, hanem arra, hogy majd csúfolják. "
akkor tanítsad meg a kölködet, hogy ne csúfolja OMG
#20 Szeretem a gondolkodás módodat. Ahelyett hogy abban reménykednél hogy a melegek ne fogadjanak örökbe, inkább arra fektetnéd a hangsújt hogy a sok aberált közöttünk (heterók) ne az utcára / árvaházba tegye a gyerekét... Nem lenne ez kérdés ha nem így lenne. (persze van olyan ok mikor oda kerül pl meghalt család stb.) Hidd el, azért is csúfolják a gyereket ha árvaházból jön, meg hogy nincs családja. A mai gyerekek amúgy is ezzel már majdnem hogy teljesen rendben vannak ( a melegséggel) kivéve amikor a náci/szuper keresztény apa/anya ott áll mellette és akkor bizonyítani kell. De köszi amúgy a normális választ , én csak más véleményen vagyok :)
#22 Kikre gondolsz? Remélem a Pedofil, gyilkos emberektől. Meg azokra a csodálatos "szülőkre" akik kirakják a gyerekeket az utcára :)
Meleg vagyok, van 2 gyerekem. Mondjuk nem örökbe fogadottak, a sajátjaim. Szerintem ugyanúgy megérdemlem a srácokat, mint az anyjuk. Azért mert meleg vagyok, még nem rossz ember.
Támogatom az örökbefogadást, mert miért éljen egy gyerek az utcán, amikor lehet szerető családja is?!
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!