Ti hogy álltok a meleg pár (2f/2l) gyermek örökbefogadás gondolatával?
Cionisták - azért akarják elfogadtatni ezt az abnormális dolgot, mert sokan vagyunk nekik...
Az ókori Görögországban is azért volt elfogadott a homoszexualitás, mert túlnépesedés volt.
Szerintem nagyon beteg dolog, ha pl egy fiú-fiú kisfiút fogad örökbe, vagy egy lány-lány egy kislányt. Ellenkező nemű az okésabb, nekem nagyon abberált a gondolat,hogy szegény gyerekbe ezt a betegséget ültessék el...egyúttal akkor a pedofil meg a nekrofil is vállalja büszkén, ugyanolyan parafília, nem??
Persze sokszor nagyobb szeretetben felnevelik a meleg párok a gyereket, de nem tudom...én nem állok az ötlet mellett, főleg,hogy történtek már olyan dolgok, hogy egy férfi pár 2éves korától molesztálta az örökbefogadott kisfiút meg pénzért árulták a meleg társaiknak....
Én erre azt mondom, hogy a legtöbb meleg hetero családban nevelkedett. Sőt, őszintén nem is tudok egy példáról sem, ahol a meleg pár gyereke meleg lett volna.
Amíg rendesen nevelik, addig nem okoz közel sem akkora lelki törést (sőt, semekkorát - a gyerekeket a felnőttek nézik csak sík hülye bábnak, holott sokkal alkalmazkodóképesebbek mint a felnőttek) mint egy erőszakos apuka, vagy csendes lelkiterroral teli, feszült légkör.
A gyereknek a lényeg, hogy szerető légkörben legyen, ahol látja, milyen tisztelni, elfogadni a másikat. Az, hogy most ez a két, őt szerető ember férfi, nő, vagy vegyes, lényegtelen.
Szerintem teljesen jó szülő lehet két nő és két férfi is, hisz egyedülálló szülő is lehet tökéletes szülő.
Másrészt ha akarna úgyis lesz gyerekük pl 30 felett már egyedülálló nő is mehet mesterséges megtermékenyítésre.
"főleg,hogy történtek már olyan dolgok, hogy egy férfi pár 2éves korától molesztálta az örökbefogadott kisfiút meg pénzért árulták a meleg társaiknak...."
Ezt így is lehet írni.
főleg,hogy történtek már olyan dolgok, hogy egy pár 2éves korától verte az örökbefogadott kisfiút meg pénzért árulták.
Ilyen alapon akkor senki nem fogadhasson örökbe, sőt senki ne is szülhessen, hisz millió ember van aki a saját vérét veri vagy öli meg.
Szerintem Te is tudod, hogy nagyon szélsőséges az a példa, amit írtál. Szerencsére nem túl gyakori, hogy a saját/nevelt/örökbefogadott gyermekét megerőszakolja valaki.
Én is ellenzem, hogy a meleg párok örökbe fogadjanak gyermeket. Egy kisgyerek legfőbb példaképei a szülei és azok cselekedetei. Nem tartom normális dolognak, hogy 2 férfi vagy 2 nő neveljen gyermeket. Ha Ők saját nemű társat választottak maguknak, akkor éljenek boldogan, de kettesben. A "gyermekcsináláshoz" (bocs az alpári kifejezésért) nem véletlenül kell férfi és nő.
Én nem pártolom.Ha valaki meleg,hát meleg,de nem kell abban nevelkednie annak a gyereknek,hogy ez a normális,mert nem az.
Melegként aki nagyon akarja úgyis megoldja (már ha nő) hogy legyen gyereke.Szerintem.
Annyira nem szélsőséges amúgy amit leírtam. Rengeted gyereket ér valamilyen bántalmazás/molesztálás otthon csak az "apa/anya" megfenyegeti a gyereket v. a gyerek annyira ártatlan hogy tudomást sem vesz róla mi is történik körülötte.Névtelem gyülekezetek televannak 25-70 éves nőkkel(és 1-2 férfival , de az nagyon ritka) akik mai napig nem tudják feldolgozni ami velük történt és valahol mégis kikel beszélniük. De nem mindenkép csak erre az esetre gondolok. Hanem otthontalan/árvaházban élő gyerekre akiket nagyon nem szereti senki (mint fiát/lányát) Nekem ezért tökmindegy hogy ki fogadja örökbe egy gyermeket ha biztosítja az életet / szeretet neki.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!