Ti hogy álltok a meleg pár (2f/2l) gyermek örökbefogadás gondolatával?
Nagyon nehéz ma manapság gyerekhez jutni azt azért tudd,nem csak úgy osztogatják az árvákat.A leendő szülőknek nagyon komoly pszichikai,anyagi,mindenféle átvilágítson kell keresztül menniük,hogy örökbefogadók lehessenek,és innen még kb 5 év ha csecsemőt akarnak.Másrészt rengeteg gyerek hiába tölti le az életét intézetben ha nem mond le róla a szülő,nem örökbeadható.
Harmadrészt úgy írod,mintha meleg pároknál nem lehetnének bántalmazások vagy családon belüli erőszak.Ez mindenhol előfordulhat.
Tisztelt Felszólalók!
Köszönjük, a homofob megszólalásokat! Nos bizonyított tény, hogy azon gyermekek akiket melegek nevelnek fel, sokkal erősebbek lelkileg és több szeretetet kapnak mint a heterok gyermeke. Hogy miért? Csupán azért, mert azt az atrocitást amit azért kapnak, mert meleg szülők gyermeke, már igen korán megtanulja kezelni és nem okoz neki fájdalmat, vagyis az élet megpróbáltatásait is könnyebben fogja venni. Miért kap több szeretetet? Mert azon meleg párok, akik gyereket akarnnak hosszas idő míg végül nekik adájk, és az ezzel járó macera eltökéltséget és kitartást igényel, mely később a gyermek iránti szeretetben nyílvánul meg. Hisz inkább egy hetero párnak adnak gyereket, legyen az akármien, (pl.: alkoholista, erőszakos, nem rendezett lakásban élő stb). Ez csupán a diszkriminációrol szól semmi másrol!! Semmilyen szempontbol nem lesz kára a gyereknek belőlle. Mert az miben segíti ha mondjuk anyuci lelép és otthaggya??? :O HMm?? Ja semmiben, Vagy ha nem érdekli őket, például mert "véletlenül" jött össze szegény? Ez miben jobb?? Szerintem semmiben.
Legalább azok a melegek akik megkapják a gyereket biztos szeretetben nő fel a gyerek és odaadó családban. Apai meg anyai kép?? Miről beszéltek ti? :D Ugyanolyan lesz mint egy heterok közt felnövő gyerek :D Tudni fogja ő azt!!
Ja és igen, meleg vagyok, szóval én pártolom a gyereket melegeknek féle mozgalmat! :)
Hisz inkább egy hetero párnak adnak gyereket, legyen az akármien, (pl.: alkoholista, erőszakos, nem rendezett lakásban élő stb).
Na látod ez nem igaz.Az örökbefogadó pároknak még a bugyijukat is kifordítják kis túlzással,sem alkoholista sem olyan nem fogadhat örökbe akinek nem rendezettek a körülményei.Butaságot ne írj.
Amúgy meg elég uncsi ez a homofób duma.Ideje lenne már valami újat kitalálni.Attól hogy nem akarom hogy melegek örökbefogadjanak még nem vagyok homofób.
Hetero párnál is van, hogy a gyerek szégyelli a szüleit. Rengeteg gyerek el is szökik otthonról. Az nem zavar? A gyerekek meg csúfolódnak. Az sem zavar, ha a gyereket a neve miatt csúfolják? Arról tehet?
Az, hogy a te világképedbe nem fér bele, az csak egy dolog - elárulom, a gyerekek pillanatok alatt elfogadják, hogy ez így van, és kész. Nem egy gyerekkel voltam már, aki látott két férfit kézen fogva sétálni. Tízből egynek tűnik fel, és egyszerűen annyit mondasz rá, hogy a bácsik szeretik egymást - ez tökéletesen elfogadható a gyereknek. Nem törik meg a lelke, nem lesz az ég adta világon semmi baja... Maximum neked nem emészti meg a gyomrod - és, mint tudjuk, gyerekkel takarózni a legkényelmesebb dolog a világon...
lol, és mit vársz egy nácitól? :D
perszehogy 2 férfi és 2 nő is lehet jó szülő, a szülőség nem a nemiségről szól, a gyerekek nem tanulnak nemeket. Az már régen rossz, ha gyereket arra tanítják, hogy "nő" legyen meg "férfi".
Remélem tudod hogy egy gyerek akit örökbe fogadnak nem egy szerető családtól rabolnak el. Hanem otthontalan gyerekeket akiknek égadta világon senkije nincs(vagy ha van is köpik rá...). Te őszintén melyiket választanád?
1. Legyen egy családod ahova hazamehetsz, szeretnek, támogatnak és mindened megvan egy élethez.
2. Néhány kretén iskolatárs (esetleg "haver") véleménye?
Én nem adnék nekik gyereket, de ez nem az én döntésem. Felesleges kockázat. Nem arra, hogy ő is homoszexuális lesz, hanem arra, hogy majd csúfolják. Lássuk be, tényleg az a normális, ha van anyukád és van apukád, nem pedig kettő van valamelyikből. Persze egy leszbikus párnál még mindig jobb felnevelkedni, mint az árvaházban. Természetesen szeretik és rendesen nevelik, nem ezzel van a gond, hanem a többi gyerekkel úgymond. Ők és az ő szüleik megszolják majd őket, és a gyerek szenved emiatt a legtöbbet. Így is annyi dolog miatt csúfolják egymást a gyerekek, nem kell kreálni fölöslegesn indokot erre.
Még jó néhány évtizedig nem is lesz elterjedt dolog, még a heteróknak is nehéz gyerekhez jutni-pedig gyerek lenne bőven-, nemhogy homoszexuálisoknak, habár a nemi hovatartozás nem tudom, hogy számít e. Ha majd pár évtized múlva elterjedt lesz, kevésbé szólják majd meg őket. Jó lenne azt mondani, hogy remélem nem lesz elterjedve, mert remélem nem lesz sok homoszexuális, de azok mindig lesznek. Nem azért mondom, mert alapjáraton nincs semmi bajom velük, sőt, igazándiból valahol "sajnálom" őket, mert nem tehetnek róla, hogy ők másmilyenek. Persze erre sokan mondják azt, hogy nem kell őket sajnálni, mert ők így érzik magukat jól, de azt ne mondja nekem egyik se, hogy egyszer se volt hogy kicsúfolták őket és neki szarul esett. Egyre elfogadottabbak a világban, de mindig is undorodva fognak rájuk nézni az emberek nagytöbbsége. Nem azért mert mások, hanem egyszerűen azért, mert undorítónak tartják őket. Bocs, hogy elkanyarodtam. Szóval a lényeg: nem, jelenleg nem támogatnám, mivel nagy valószínűséggel ki fogják csúfolni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!