Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Engedélyeznéd, hogy homoszexuá...

Engedélyeznéd, hogy homoszexuális párok gyerek (ek) et fogadjanak örökbe?

Figyelt kérdés

Én engedélyezném. Meleg nevelőszülőkkel is sokkal jobban járnának, mint az állami gondozással. Mégiscsak családban nőnének fel, és felnőve is biztos pontként számíthatnának nevelőszüleik támogatására.

Természetesen a párok alkalmasságát szigorúan vizsgálnám mind mentális, mind egzisztenciális szempontból, hogy valóban jó szülők lennének-e.

2012. szept. 23. 19:55
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt még kifelejtettem, hogy manapság már igen könnyen kijátszhatóak ezek a szabályok, főleg tehetősebb melegek számára. Lombikbébi, béranya, és máris minden meleg pár kézben tarthatja a (félig) saját gyereket. Szóval még a bürokráciát sem kell körbe járni már manapság ehhez.
2012. okt. 13. 01:28
 32/33 anonim ***** válasza:
27%
a házasság egy férfi és egy nő között lehet!
2013. jan. 18. 22:43
 33/33 anonim válasza:
Igen. A gyereknek jobb lenne egy szerető család, és tökmindegy a nemük
2015. dec. 13. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!