Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Engedélyeznéd, hogy homoszexuá...

Engedélyeznéd, hogy homoszexuális párok gyerek (ek) et fogadjanak örökbe?

Figyelt kérdés

Én engedélyezném. Meleg nevelőszülőkkel is sokkal jobban járnának, mint az állami gondozással. Mégiscsak családban nőnének fel, és felnőve is biztos pontként számíthatnának nevelőszüleik támogatására.

Természetesen a párok alkalmasságát szigorúan vizsgálnám mind mentális, mind egzisztenciális szempontból, hogy valóban jó szülők lennének-e.

2012. szept. 23. 19:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%

Igen!

Nyugaton generációk nőttek fel úgy, hogy azonos nemű szüleik vannak. Semmi bajuk sincsen.

Persze ilyesmihez nem kell mások engedélye. Ha legálisan nem lehet örökbe fogadni, akkor illegálisan teszik.

2012. szept. 23. 23:48
 22/33 anonim ***** válasza:
51%

21:02

Szerintem úgy értette, hogy az a természetes a gyerek számára, hogy az emberek 5-10 százaléka a saját neméhez vonzódik (az ég kék, a fű pedig zöld) és a szülei is ehhez a kisebbséghez tartoznak. Ennyi.

2012. szept. 23. 23:52
 23/33 anonim ***** válasza:

23:52

Én is így értettem, ahogy te. :)

Nem kiforgatni akartam a mondatait.

DE ez se legyen természetes, az merőben más mint az elfogadás és az empátia.

2012. szept. 24. 09:41
 24/33 anonim ***** válasza:
58%
Igen.
2012. szept. 24. 09:46
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

Van egy vicc ezzel a témával kapcsolatban, amikor a heteró és a meleg beszélgetnek, ami tulajdonképpen mindent elmond:

Heteró: ti nem nevelhettek gyereket!

Meleg: mért?

Heteró: mert a gyereket csúfolni fogják!

Meleg: kik?

Heteró: hát mi!

23 meleg F.

2012. szept. 24. 11:20
 26/33 anonim ***** válasza:
72%

Én is engedélyezném.

Off: valaki írta, hogy a gyereknek meg kell tanulnia az apaszerepet és anyaszerepet! Na, ez az amit én NEM szeretném, ha a gyerekeim megtanulnának! Mert a mai világban már igazán leszokhatnánk arról, hogy apa dolgozik, otthon meg mereszti a seggét, mert ő keresi a pénzt! Anya meg reggel 6kor kel, hogy mosson, főzzön, takarítson, elindítsa a gyerekeket, dolgozzon, hazahozza a gyerekeket, játsszon velük és vacsorával várja a "fáradt" férjét...

2012. szept. 24. 15:40
 27/33 anonim ***** válasza:

persze.

hisz semmi hátránya nincsen.ettől nem lesz meleg a gyerek

az meg h csúfolják.arra egy jó "viccet" írt az egyik hozzászóló

2012. szept. 25. 17:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy csúfolnák. A gyerekek szemében a szülő az szent. Sok mindenért csúfolják a másikat, de ezt a határt azért érzik.

Mikor én voltam gyerek, akkor se merte senki se a szájára venni a másik szülőjét.

2012. szept. 25. 17:40
 29/33 anonim ***** válasza:

igen előző amikor TE voltál gyerek

gondolom rég.azóta változott a világ...

2012. szept. 26. 20:30
 30/33 anonim válasza:

1, Más gyerekek szüleinek piszkálása: Nem is tudom már hol és mikor olvastam Elton John-nal eg yinetrjút, aki elmondta, hogy még az ő gyerekét is piszkálják a suliban... gondolom nem egy sima suliba jár pedig...

2, Ennek ellenére én is teljes mértékben támogatom a melegek gyermekvállalását. Először is azért, mert mindenkinek joga van hozzá, másodszor meg mert így is képesek lennének boldog családban élni, amire a gyereknek igazán szüksége van. És bárki mondhat bármit, a melegek is emberek, ők is vágynak egy gyerekre, valakire akiről gondoskodhatnak, és akik később segíteni fognak majd nekik.

18/F meleg.

2012. okt. 13. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!