Mit kellene csinálnunk?

Figyelt kérdés

3 forgatókönyv lehet az èletünkben.

1:felesègem terhes lesz, ès akkor nem fogadunk örökbe.

2:a babaváró hitel 7 hónap múlva lejár ha nincs gyerek, akkor. Ennyi idő alatt örökbe fogadunk egy gyereket, ès nincs büntető kamat.

3:kicsuszunk az időből, kifizetünk mondent, ès örökbefogadunk egy gyereket.

Amit tudni kell, nem a hitel miatt szereznènk gyereket. Az hogy kifutunk e abból az időből vagy sem, nem nagyon izgat minket. Ami biztos, ha kicsuszunk az időből, akkor kifizetünk minden hitelt, ez szeptemberre megvan, ès abba jövőre szeretnènk egy gyereket. Ez most mèg tervezet, nincs elindítva semmi, csak utánna kèrdezünk. Felesègemmel ezt az egyet nem tudtuk eldönteni, hogy ebbe az időbe belefèr e egy örökbefogadás, vagy sem, meg a babavárónál kell utánna nèzni, hogy ha megvan a gyerek, ès egybe fizetjük vissza a fentmaradót, akkor kell e büntető kamatot fizetni.

nov. 12. 11:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igy mukodik ...

Ha cigany, beteg, ertelmi vagy testi fogyatekos idosebb gyereket is bevallatok, akkor az lehet csak par honap.

Ha egeszseges, feher gyereket az tobb ev, ha egeszseges feher csecsemot az 8-10 EV is lehet.

nov. 12. 12:10
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem a hitel miatt akarsz örökbefogadni, nem értem a kérdést...

De a leírásodból egyértelmű, hogy a hitel miatt kéne egy gyerek, legjobb lenne, ha csak bemutatásra adnák ki, amíg lerendezed a hitelt, aztán visszavinni, hogy nem kell...

Jól jött az a kis lóvé, ész nélkül felvette minden hülye, most szívás van, hogy a vállalt kötelezettséget is teljesíteni kell...

nov. 12. 12:16
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem izgat hogy mennyit kell viszafizetni. Ha meglenne a gyerek5 hónapon belül, akkor is egybe ki lenne fizetve a babaváró meg minden. Nem kèrdeztem utána ennek, ha meglenne a gyerek, ès egybe kifizetjük, akkor lehet kèrnek kamatot, büntetőkamatot, stb. Tehát lehet akkor se a 10 milliót fizetjük visza, hanem 12-t (most csak írtam valamit) ... Felvettük, úgy voltunk vele ha lesz akkor jól járunk, ha nem, akkor meg kifizetjük.
nov. 12. 12:29
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
És azt kiszámoltad, mekkora büntetőkamatra számíthattok?
nov. 12. 12:37
 15/26 A kérdező kommentje:
1.5-2 millió között számoltam, tegnap hívtam fel a bankot, azt mondták, hogy szemèlyesen fognak pontosat mondani. Illetve a másik kèt hitel az az az összeg, amit ha ma akarok vègtörleszteni, akkor az felfele kerekítve lenne enyi.
nov. 12. 12:40
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmék 6 éve várnak az örökbefogadásra :D

Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.

Vagy 2-3 hónapon belül teherberakod az asszonyt, vagy fizeted a büntetőkamatot (ismerősék válás miatt 2,4milliót fizettek), majd az emelt törlesztést.

nov. 12. 12:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát a válás miatt mèg nem kell aggódnom 😇 amúgy mèg így sem bántam meg, hogx felvettük, annyi, hogy ha már meglesz a büntikamat, akkor megszabadulok az összes hiteltő.
nov. 12. 12:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Te miről beszélsz? Attól, hogy kifizeted a büntetőkamatot, még nem szabadulsz meg a hiteltől. Azt ugyanúgy vissza kell fizetni.
nov. 12. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon hihető, hogy nem a hitel miatt akarsz gyereket. Akkor miről szól a kérdés, minek írtad ki? Ha nem számít a hitel és összes folyományai, akkor miért nem mindegy, hogy mikor lesz gyereketek?
nov. 12. 18:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt én se értem, hogy ha nem a hitel a lényeg, akkor miért írod, hogy ha nem esik teherbe 7 hónapon belül, akkor örökbefogadtok? Nem értem. :D Nálunk 2,5 év után jött a lányunk spontán. Azért 7 hónap után nem szoktak egyből ezen agyalni, de nyilván ez a ti döntésetek. De ha még a hitelt így is úgy is egybe kiakarjátok most azonnal fizetni, akkor mi köze ennek a gyerekhez? Én vagyok csak értetlen?:D
nov. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!