Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell csinálnunk gyereket...

Mikor kell csinálnunk gyereket, hogy márciusban szülessen?

Figyelt kérdés
A párom horoszkópja halak és szeretnék egy kislányt aki rá hasonlít majd,és a horoszkópja is az legyen. A halak időszaka 02.20-tól 03.20.-ig tartanak. Tehát Mikor kell szexelnünk ahhoz,hogy március közepére essen,hogy biztos hogy halak legyen? Gondolom a 6. hónapban,de mikor? Pontos válaszokat kérek,és hogy hogy lehet ezt kiszámolni. Aki lealacsonyító válaszokat adna az kérem ne is írjon semmit. Köszönöm

2013. nov. 29. 08:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
És ha fiú lesz nem kislány, kinél reklamálsz majd? :)
2013. nov. 29. 08:36
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Szilvia! ezt nagyon nem tudod igy eltalálni.Képzeld én március 16-ra voltam ki írva.Halak,ugye. Nos én 5 nappal túlhordtam a drágám és 21-én született.Az már kos.Pont a fordulónap.Mert 20-ág halak lett volna.

Egyébként oly mindegy,nem?

2013. nov. 29. 08:40
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Felnőtt, értelmes ember hogy tud feltenni egy ilyen kérdést? Vagy hány éves vagy Kérdező? Az IQ-dat meg sem merem kérdezni!
2013. nov. 29. 08:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Csinálj egyet egy kicsivel előbb is, és egy másikat egy kicsivel utána is. Valamelyik majd csak "bejön" a kívánságaiddal együtt. Attól kezdve már csak azt kell kitalálnod, hogy mit kezdel azzal, amelyik nem az elképzelésed szerinti időpontban születik.

Hülye kérdésre csak hülye válaszokat kaphatsz!!!!!!!

2013. nov. 29. 08:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az első gyerekemmel 2010. 03. 13-ra voltam kiírva. Nem tudom pontosan mikor fogant, de az utolsó menstruációm 2009. 06. 04-én volt, tehát kb. 06. 15. és 06. 20. között sikerülhetett.

Ehhez képest a 35. héten beindult a szülés, így a fiam február 9-én megszületett.

Úgyhogy nem feltétlenül jön össze a márciusi baba. Mi van, ha nem is jön össze elsőre? Nem mindenki esik teherbe azonnal. Mi van, ha nem kislány lesz?

Nagyon dicséretes hogy előre készülsz a gyermek vállalásra, de túl sok olyan dolgot kötöttél ki, amiket nem lehet befolyásolni...

2013. nov. 29. 09:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég! Ez a nap kérdése.

De válaszolok. A legegyszerűbb kifizetni a programozott császárt, bár nem tudom, mit teszel, ha nem lány.

Vagy kezdjél számolgatni: [link]

Aztán persze beszéld meg a gyerekkel, hogy nehogy már hamarabb vagy később szülessen.

Az első gyerekem kos lett volna, ha időre születik, bika lett, a másik skorpió lett volna, mérleg lett. Mondjuk nálunk nem volt szempont ez.

2013. nov. 29. 09:10
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Jó nagyot fogsz koppanni, ha várni kell a babára. Évente egyszer próbálkozzatok, nehogy más csillagjegyű legyen.

Egyébként ajánlom a Jónás naptárt, a nemét ott tudjátok megtervezni. :) De így még többet kell majd várnotok.

2013. nov. 29. 09:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye nem komoly? Ez sajnos nem mindig így megy, hogy na most csináljunk gyereket és hipp-hopp már össze is jött. Ez kissé beteges gondolkodás. :/
2013. nov. 29. 09:34
 9/19 Je Veux ***** válasza:

Aztán a kedves párodat jól idomítsd be... Ha kisfiú lesz, akkor az ő hibája, és egy életen át hallgathatja tőled.

Nem mintha tudná befolyásolni, hogy fiút vagy llányt csinál magatoknak..

2013. nov. 29. 09:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Te is tudod kedves kérdező, hogy nem így működik a természet. Példaképpen: nekem mindig 6-9 között kezdődik a hónapban a menzeszem. Ugye a terhességet a menzesz első napjától számoljuk. Vagyis az utolsó menzesz első napjától számítva 40 hétre születnek a kisbabák általában. Tehát, ha én május 9-én menstruáltam utoljára, akkor akárhogy szeretnék ( persze nem) február végén, vagy március elején szülni, akkor sem fogok, hacsak nem mondjuk június 9-től számolom a terhességem, mert mondjuk abban a cikusban tervezek teherbe esni és a kiírt március közepe helyett valami oknál fogva hamarabb megszülök, mondjuk a 37. héten. Beláthatod, hogy sok a "ha"a történetben. A másik meg az, hogy nem attól függ, hogy a gyereketek hasonlít-e majd az apjára, hogy melyik csillagjegyben születik. Én júliusi vagyok, édesapám októberi, tehát rák és mérleg vagyunk, mégis mióta az eszemet tudom, közel álltam apukámhoz, megértjük egymást. Szóval erről ennyit. Ami még fontos, hogy abban sem lehetsz biztos, hogy júniusban összejön a baba. Kb. 20% esélyetek van erre. Azért drukkolok! :-D
2013. nov. 29. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!