Mikor kell csinálnunk gyereket, hogy márciusban szülessen?
Kedves Szilvia! ezt nagyon nem tudod igy eltalálni.Képzeld én március 16-ra voltam ki írva.Halak,ugye. Nos én 5 nappal túlhordtam a drágám és 21-én született.Az már kos.Pont a fordulónap.Mert 20-ág halak lett volna.
Egyébként oly mindegy,nem?
Tudod mit? Csinálj egyet egy kicsivel előbb is, és egy másikat egy kicsivel utána is. Valamelyik majd csak "bejön" a kívánságaiddal együtt. Attól kezdve már csak azt kell kitalálnod, hogy mit kezdel azzal, amelyik nem az elképzelésed szerinti időpontban születik.
Hülye kérdésre csak hülye válaszokat kaphatsz!!!!!!!
Nos, az első gyerekemmel 2010. 03. 13-ra voltam kiírva. Nem tudom pontosan mikor fogant, de az utolsó menstruációm 2009. 06. 04-én volt, tehát kb. 06. 15. és 06. 20. között sikerülhetett.
Ehhez képest a 35. héten beindult a szülés, így a fiam február 9-én megszületett.
Úgyhogy nem feltétlenül jön össze a márciusi baba. Mi van, ha nem is jön össze elsőre? Nem mindenki esik teherbe azonnal. Mi van, ha nem kislány lesz?
Nagyon dicséretes hogy előre készülsz a gyermek vállalásra, de túl sok olyan dolgot kötöttél ki, amiket nem lehet befolyásolni...
Atyaég! Ez a nap kérdése.
De válaszolok. A legegyszerűbb kifizetni a programozott császárt, bár nem tudom, mit teszel, ha nem lány.
Vagy kezdjél számolgatni: [link]
Aztán persze beszéld meg a gyerekkel, hogy nehogy már hamarabb vagy később szülessen.
Az első gyerekem kos lett volna, ha időre születik, bika lett, a másik skorpió lett volna, mérleg lett. Mondjuk nálunk nem volt szempont ez.
Jó nagyot fogsz koppanni, ha várni kell a babára. Évente egyszer próbálkozzatok, nehogy más csillagjegyű legyen.
Egyébként ajánlom a Jónás naptárt, a nemét ott tudjátok megtervezni. :) De így még többet kell majd várnotok.
Aztán a kedves párodat jól idomítsd be... Ha kisfiú lesz, akkor az ő hibája, és egy életen át hallgathatja tőled.
Nem mintha tudná befolyásolni, hogy fiút vagy llányt csinál magatoknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!