Mit kellene csinálnunk?

Figyelt kérdés

3 forgatókönyv lehet az èletünkben.

1:felesègem terhes lesz, ès akkor nem fogadunk örökbe.

2:a babaváró hitel 7 hónap múlva lejár ha nincs gyerek, akkor. Ennyi idő alatt örökbe fogadunk egy gyereket, ès nincs büntető kamat.

3:kicsuszunk az időből, kifizetünk mondent, ès örökbefogadunk egy gyereket.

Amit tudni kell, nem a hitel miatt szereznènk gyereket. Az hogy kifutunk e abból az időből vagy sem, nem nagyon izgat minket. Ami biztos, ha kicsuszunk az időből, akkor kifizetünk minden hitelt, ez szeptemberre megvan, ès abba jövőre szeretnènk egy gyereket. Ez most mèg tervezet, nincs elindítva semmi, csak utánna kèrdezünk. Felesègemmel ezt az egyet nem tudtuk eldönteni, hogy ebbe az időbe belefèr e egy örökbefogadás, vagy sem, meg a babavárónál kell utánna nèzni, hogy ha megvan a gyerek, ès egybe fizetjük vissza a fentmaradót, akkor kell e büntető kamatot fizetni.

nov. 12. 11:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Ez a kerdes valami vicc akar lenni? :D

Ugye?

7 honap alatt jo, ha a hatarozatot megkapjatok, semmifele gyerekrol nem lesz meg itt szo, el is kell jutni addig. Kornyezettanulmany, pszichologiai vizsgalatok, tanfolyam (ami nem kotelezo, de ajanlott) es meg isten tudja mi kell ahhoz, hogy egyatalan beallhassatok a varakozok soraba.

De nem erzem komolynak a szandekot, ezert nem tudom eldonteni hogy most valami mokas trollkodas a kerdes vagy sem.

Ezt nem szabad ennyire felvallrol venni.

nov. 12. 11:48
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

Te troll vagy. Az adoptálás nem úgy működik, hogy bemész és kérsz egy gyereket.

Eleve ilyen gyorsan sehol nem kapnátok, ha alkalmasságot szereztek (ami szintén nem 1-2 nap), maximum részben vagy egészben fogyatékos, roma származású ÉS idősebb gyereket.

Márpedig a babavárónál bár lehet adoptálni, meg van határozva, mennyi idősnél fiatalabb kell legyen.

nov. 12. 11:52
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Ugye tudod, hogy az örökbefogadás nem olyan, mint egy kifli.hu rendelés, hogy nézelődsz, válogatsz és ha megvan, ami kell, azt házhoz szállítják neked 2 órán belül?:D
nov. 12. 11:54
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem nèztünk utánna ennek, nem tudom hogy 7 hónap alatt lehetsèges e egyáltalân örökbe fogadni. Nincs ezen a tèren semmi tapasztalatom, egyenlőre annyit beszèltünk meg párommal, hogy szeretnènk gyereket. Ha azt mondjátok, hogy ennyi idő alatt ez nem lehetsèges, akkor megvan a kèrdèsre a válasz, kifizetjük az összes hitelt, ès utána. Annyit esetleg, hogy egy örökbe fogadás, ha minden rendben van, az kb menyi idő?
nov. 12. 11:56
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

Ha a babaváró 7 honap múlva lejár, 4 hónapon belül babának kell lennie, ugyanis a 91.napi igazolást fogadják el, ami 12 hét.

Mintha azt hallottam volna, hogy lehet rá kérni hosszabbítást, de ez nem 100, járj utána.

nov. 12. 12:00
 6/26 A kérdező kommentje:
2#a babaváró az engem nem nagyon izgat, most ha nem fèr bele a "kora" akkor kifizetem a büntetőkamatot, meg magát a hitelt... Nem a hitel miatt gondolkozunk az örökbefogadáson....
nov. 12. 12:02
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Erre igy nem lehet valaszolni. Miutan megkaptatok a papirokat, hogy alkalmasak vagytok, lehet 1 ev is, de lehet 10 is.

Attol fugg, hogy milyen koru, nemu gyermeket szeretnetek, mennyire vagytok elfogadoak betegsegek teren es van-e szarmazasi kikotes. Ja meg a ti korotok is szamit.

Nem vagyok meg erintett a temaban, lehet majd egyszer leszek, csak sokat olvasgatok rola, onnan tudom.

Pl egy 3 evesnel idosebb cigany kisfiura hamarabb van eselyetek, akar 1 even belul is, mint mondjuk lanyra. Nagyon sokan lanyt akarnak, de a legtobben feher boru ujszulottet persze.

Na az lehet akar 8-10 ev varakozas is.

nov. 12. 12:02
 8/26 A kérdező kommentje:
5#nem fogok hoszabítást kèrni.... Inkább kifizetem egybe...
nov. 12. 12:04
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Egyik ismerőspár 5 éve vár gyerekre. Ők csak újszülött, fehérbőrű, egészséges kislányt akarnak.

Másik pár januárban megkapta a határozatot, augusztusban hivatalosan is a kislányuk szülei lettek. De nekik pl. nem volt szempont a származás és a nem, 5 évnél idősebbet nem szerettek volna.

nov. 12. 12:06
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell utánanézni, ahhoz hogy az ember tudja, hogy 7 hónap alatt nem kapnátok gyereket. Még tizenéveset se. Csecsemőről meg ne is beszéljünk.

Itt informálódhatsz első körben:

[link]

nov. 12. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!