Újévi happening! Mit kéne csinálnunk?
Utolsó évünk általánosban -de jó ezt kimondani- és meghívtam pár embert, azokat, akiket tényleg megszerettem ez alatt az idő alatt. Nem leszünk sokan, úgy néz ki max 9-en. Mit tudnánk csinálni? Azért nálunk lesz ez az egész eksön , mert nekünk a legnagyobb a házunk és így elférünk, tehát az olyan tevékenységek, amikhez mozgás szükséges, jöhet. :D
Eddig annyi biztos, hogy fogunk Just Dance-zni , és Chatroulette-zni. Mindkettő poén , és mindkettőt régóta tervezzük, csak nem volt megfelelő alkalom.
A csapat átlagéletkora 14 , és alkoholt senki se fogyaszthat a házban - talán a bátyám, de ő úgy se fog. ( Ő a "felügyelő" , de nem hiszem , hogy akár csak egyszer is le fog jönni a nappaliba)
Én már középsulis voltam mikor hasonlo összejövetelek voltak...(uristen telik az idő,én meg öregszem:))
csak lányok?csak fiuk?vagy vegyesen lesztek?karaoke esetleg?
Eddig úgy van, hogy biztosan lesz 3 lány , velem együtt. Aztán jön még két srác , meg talán még kettő. A vicc, hogy ugyan az a nevük.. mindegy. Az a gáz, hogy az egyikükkel nem beszéltem vagy 2 éve , de még régebben nagyon jó barátom volt, csak elköltöztek. Anyukám találkozott az ő anyukájával és felvetette az ötletet.
Ami még plusszban kicsit kínos lesz, hogy ebből két srác régebben legjobb haverok voltak, de összevesztek. Az egyikük tuti jön, ő a legjobb barátom , nem engedem neki h ne jöjjön. :D
3D Twister - :D én imádom , Árnyék Ninja - hát ez kicsit nehezebben megvalósítható , de ha van elég tér akkor simán meglehet oldani , bár vigyázni kell , Harci Puszi -vicces játék , kicsit bonyola , de nagyon vicces tud lenni , sztorizgassatok , megnézhettek valami vígjátékot vagy horrort . hajrá , remélem jó buli lesz .
u.i.: a fent fel sorolt játékokkal az a baj , hogy kell hozzá játék vezető , de nagyon jók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!