22 honapos a kislanyom es naponta tobbszor maszturbal! Szerintetek lehet vagy kell valamit csinalnunk? Tanacstalan vagyok!
Drasztikusan beavatkozni biztosan nem szabad, azt jól csináltátok eddig is, mert az többet árt!
Hogyan telnek egyébként a napjai? Sokat foglalkoztok vele, eleget "szeretgetitek"? Valószínűleg kompenzál ezzel valamit, ami hiányzik neki. (Ranschburg Jenőnél olvastam ugyanilyen esetről, ő írta hogy ez lehet az ok), nekünk eddig nincs ilyen tapasztalatunk.
Egy anyuka ugyanezt kérdezte egy fórumon, és a doki ezt válaszolta neki: "A 2 éves korosztály testrészeivel ismerkedik és ez ezzel is járhat. Sokszor fordulnak hozzám ilyen problémával és leginkább az elterelés segíthet, aztán majd elhagyja."
Ne ijesszétek meg, vagy tiltsátok, mert ez később gondot okozhat, inkább valami játékot használjatok.
Én is csináltam,rámszóltak szépen ki is hatott a későbbi szexuális életemre...gátlásos lettem.
Nem szabad rájuk szólni, ha más előtt csinálná kell elterelni a figyelmét,de semmiképp sem szabad ezért büntetni,ráparancsolni stb.Hagyd hadd tegye amit kell.
Soha nem szoltunk ra, tudatlanul is ugy gondoltuk, hogy az semmikeppen nem lehet megoldas.
Koszi a linket, elolvastam. Nem erzem ugy, hogy a kislanynak barmilyen erzelmi problemaja lenne, nyugodt, kiegyensulyozott, jokedvu. Leginkabb azert erdekelt, hogy mit tudok tenni ilyenkor, mert csinalja amikor ugy gondolja, es van egy 9,5 eves lanyom is, aki mar megkerdezte, hogy mit csinal ilyenkor a huga.? Nem akartam neki hazudni, de meg korainak gondolom az O felvilagositasat, igy annyit valaszoltam, nem igazan tudom, ne foglalkozzon vele, szereti ezt csinalni a huga. Ez ki is elegitette eddig a kivancsisagat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!