A környezetvédelemről kéne prezentációt csinálnunk. Ti mit írnátok bele?
Hát attól függ, azon belül miről, és egyáltalán hova.
De majdnem biztos, hogy én arról írnék benne, otthon mit tudsz tenni. Keresnék a neten példákat, számításokat rá. Pl. úgy tudom, egyhavi villanyszámlával kevesebbet fizetsz egy év alatt, ha nincs semmi készenléti állapotban, mindent kihúzol. De ebben nem vagyok biztos.
Írhatsz a komposztálásról, vagy a szelektív hulladékgyűjtésről. Vagy a hulladékhasznosításról, a hulladéknak kb. a lignittel egyenértékű a fűtőértéke.
Akár a világításról is, pl. hagyományos izzóval egy műsorban (Emberi erőmű) sütöttek csirkét úgy, hogy alumíniumból dobozt fabrikáltak, abba pár hagyományos izzó, és egy csirke, és kicsit megsült. :D Nagy a hővesztesége.
Vagy arról is írhatsz, hogy miért fontos szezonális gyümölcsöt venni, és lehetőleg közelről. Hol lehet beszerezni őstermelőktől? (Pl. Szatyor bolt)
De igazából az egyik legtágabb témát írtad le, és nem tudom, mi a feladatod pontosan vele.
Egyet mindenképp tanácsolok, túl nagy evidenciákat ne írj le, mert attól mindenki elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!