Terhes vagyok, nem szertném a babát megtartani, viszont a nagynéném örökbe akarja fogadni. Van erre lehetősége?
19 éves vagyok és védekezés mellett csúszott be a baba, de nem szeretnénk megtartani. A nagynéném és a párja akarja örökbe fogadni. Én viszont nem szeretném ezt.
Jogilag megtehetik ezt? Vagy van bármi lehetőségem, hogy ne hozzájuk kerüljön a baba?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy azért nem kerül hozzájuk.
Akkor talán lesz egy pár, akik boldogok lesznek a gyerek miatt. :)
Kerdező, hívd fel őket, tudnak segíteni nyílt örökbefogadásnal is. Www.bolcso.hu
Sokan várnak újszülött örökbefogadható babara.
"Akkor talán lesz egy pár, akik boldogok lesznek a gyerek miatt. :)"
Persze, személyesen is ismerek néhány párt, akik várják, hogy végre örökbe tudjanak fogadni.
Nézz utána a lehetőségeknek: van, hogy te is megismerheted a leendő szülőket (nyílt örökbefogadás). De úgyis lehet, hogy te se tudod, hogy hova kerül a gyerek, és ők se tudják, hogy te ki vagy (zárt/titkos örökbefogadás).
Kedves Kèrdező!
Mi már 2 ève ès 2 hónapja várakozunk èrvènyes határozattal. Nagyon boldoggá tennèl ha mi nevelhetnènk fel születendő gyermekedet.
Kedves 19-es
Nem, nem piac. Ezt úgy hívják törvènyes keretek között hogy nyílt örökbefogadás.
A hozzászólásodból nèmi felháborodást vèlek felfedezni.
Ebből èn arra következtetek, hogy mèg soha nem kellett szembesülnöd a sokèvnyi próbálkozással a rengeteg orvosi vizsgálattal, műtètekkel ès a meddősèggel. Amikor a legnagyobb vágyad, hogy szerethess egy gyermeket.
Gondolom azzal sem kellett szembesülnöd soha hogy az èletedről ès egy màsik kis èletről kelljen felelőss3gteljes döntèst hoznod úgy hogy saját magad fenntartása is nehèzsèget okoz.
Ez itt nem piac! Itt több ember èrzelmi vihara. Amit csak az az ember èrthet meg aki ebben benne van.
Tehát vagy egy kètsègbe esett kismama vagy egy olyan nő aki èvek óta azon próbálkozik, hogy gyermeke születhessen.
A hozzászólásodból arra következtetek, hogy egyikben sem volt mèg rèszed.
Èn csak arra kèrlek olvass utána az örökbefogadás a jogerős örökbefogadási határozat a nyílt örökbefogadás ès a krízisterhes fogalmának. Így èrteni fogod, hogy ez itt nem piac hanem sok-sok ember szomorúsága, boldogsága ès megkönnyebbülèse.
Köszönöm! Legyen szèp napod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!