53-as Mi lesz a gyerek sorsa?
Nem fognak senkit értesíteni, a gyereket ugyanúgy gondozhatod, akár a barátnődnél is, de nem te leszel a gondviselője, hanem s szüleid, a gyámhatóság nem ad neked semmilyen jogot. Ha megszületik nyilván kiemel védelembe veszik.
Nem fogják kiemelni, hanem addig amíg nincsen gyámja a kórházban marad.
A gyámhatóság kifog neki rendelni egyet. Kiemelni tényleg nem fogják.
17 évesen szültem én is, tudom miről beszélek.
Csak nálunk volt apasági nyilatkozat, így nem volt ilyen problémánk.
#56-os vagyok:
Ez nem így megy.
Mi még a kislányom születése előtt 3 hónappal elkezdtük intézni hogy anya legyen a gyámja.
Jövedelem igazolás, mennyi a fizetése, orvosi alkalmassági, minden kellett hozzá.
Fél évig húzódott! Ha nem lett volna apasági nyilatkozat akkor cseszhetem.
Ne haragudj de borzasztó felelőtlen vagy. Miért nem szóltál az elején anyádnak? Akkor még el lehetett volna vetetni. Nem fogod visszakapni a gyereked gyámságát csak ha lesz bejelentett munkahelyed. Ha megakarod tartani magad mellett akkor már most ballagjatok be a gyámügyre. Ha meg nem, akkor hagyd a kórházban, vagy keressetek fel alapítványokat hogy családba kerüljön a pici.
De még mindig nem értem a gyerek apja merre…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!