"Nem akarom, hogy tudja mert akkor ő akarná, ez biztos."
De tökmindegy hogy ő mit akar, ebben csak te donthetsz
#48:
Ugye azért azt nem gondolod komolyan, hogy egy 17 éves lassan nővé érő lány gyereknek számít?😂😂
Ha ennyi idősen nem tud magára főzni, mosni, takarítani az a szégyen. Simán otthon lehet egyedül hagyni, sőt én már ennyi idősen nem is éltem a szüleimmel.
A kérdezőtől csak annyi…
Miért tartottad meg ezt a babát , de őszintén? Én is 17 évesen szültem, de teljesen más körülmények között, soha nem tudtam volna lemondani róla vagy bárki másnak odaadni.
A szüleid rá fognak jönni.
Vagy ha ők nem is akkor más, és az a személy értesíteni fogja őket.
Nagy butaságot csináltál, egy baba nem játék amit csak úgy félredobok ha nem akarom. Ahogy rájöttél a terhességedre, a szüleiddel együtt el kellett volna menned orvoshoz, majd családsegítőbe stb. és elintézni az abortuszt.
Utána pedig normális fogamzásgátló módszer után nézni…
Egész életen át lelkiismeretfurdalásod lesz, és erre akkor fogsz rádöbbeni amikor majd tervezetten lesz babád. A baba apukája merre? A szüleidnek igenis joguk van tudni erről! Ha mindenképpen örökbe szeretnéd adni akkor ez a helyes út.
Nem is értem azt, hogy velem egyidős vagy de mégsem tudod felfogni mivel jár ez.
Remélem legalább a születendő gyermeked jó családhoz fog kerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!