11/60 anonim válasza:
A korlátozottan cselekvőképes (14. életévét betöltött) kiskorú nyilatkozatának érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése szükséges.
ld. [link]
12/60 anonim válasza:
Szulok nelkul nem, mert gyerek vagy, de gondolom eszreveszik majd ha 9 honapos terhes leszel.
13/60 anonim válasza:
A szuleid beleegyezésével, illetve ha az apa nagykoru, mármint a baba apja, akkor az ő beleegyezése is kell. A szülők ha nem engedik, akkor gyamhivatali engedéllyel
14/60 anonim válasza:
14!
Miert szegeny? Mert a 17 éves szuloanya van olyan érett, hogy látja, ő nem alkalmas anyagilag es/vagy értelmileg, értelmileg a gyereknevelesre? Inkább szerencsés gyerek, hogy az anyja a saját egoizmusa elé helyezi a gyereke érdekeit.
15/60 anonim válasza:
Mondjuk ha nem kell neki minek esett teherbe? Védekezés, esemény utáni?
16/60 anonim válasza:
Ráadásul Úgy kezdi hogy szülők nélkül tehát egyértelmű Hogy a szülei azt sem tudják hogy terhes.
17/60 anonim válasza:
16!
Mondjuk azzal tisztában vagy, hogy nincs 100% vedelem?
18/60 anonim válasza:
Persze persze itt mindig minden szakad meg nem hat a gyógyszer se az esemeny utáni igen igen tudjuk. Hosszú évekig szedtem gyógyszert, használtam óvszert, sosem lettem terhes.. Érdekes mi?
19/60 anonim válasza:
Nem lehet. Úgy gondolod, hogy 9 hónapig eltitkolod a szüleid előtt?
Vegyél egy nagy levegőt, és valld be nekik!
20/60 anonim válasza:
Aki bizonyítottan esemény utáni tabletta mellett terhes marad na az előtt le a kalappal, más kifogas bocsi de nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!