Akik örökbefogadnak valakit 3 hetesen azok tényleg havi 1 milliót kapnak?
Figyelt kérdés
Tehát azt szeretném megkérdezni, hogy akik 2-3 hetesen örökbe fogadnak egy gyereket szülők mert pl "nem lehet gyerekük" azok tényleg havonta 1 millió forintot kapnak addig ameddig a gyerek nem tölti be a 18. évét?2022. jún. 5. 02:09
11/36 anonim válasza:
9!
Az örökbefogadó szülő és a nevelő szülő nem ugyanaz.
12/36 anonim válasza:
Ha úgy lenne, gondolod, hogy ilyen sok állami gondozott gyerek lenne?
13/36 anonim válasza:
Nem kapnak havonta ennyit ?? :O
Úristen döbbenet!
Én azt hittem, 10 milliót kapnak havonta!
Persze dollárban!
15/36 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, mèg èn is örökbe fogadnèk egyet, pedig nem rajongok a kis majmokèrt.
16/36 anonim válasza:
Te meg vagy huzatva? Hol kapnak ennyit?! Ha ez tényleg igaz lenne, én is örökbefogadnék egyet, pedig utálom a gyerekeket. Majd pont ez az ország fizetne ennyit, amikor a családi pótlékért is könyörögni kell?
17/36 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen! :(
nekem ezt csak mondták!
2022. jún. 5. 09:30
18/36 anonim válasza:
Barátnőmék barátai örökbe fogadtak egy kislányt, néhány napos volt mikor hozzájuk került, nem lettek milliomosok....
19/36 anonim válasza:
"Ha ez igaz lenne, mèg èn is örökbe fogadnèk egyet, pedig nem rajongok a kis majmokèrt."
De a gyerekvállalás témában írogatsz 🤦🏼♀️
20/36 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen azért! :)
Tegnap vita alakult ebből ki.. mert az én gondolatom az az volt.. hogy csak a sima családit adják és ennyi..
Akkor gyakorlatilag nekem volt igazam :)
2022. jún. 5. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!