Örökbeadtam a fiam a nevelőanyjának, de megbántam, mit tegyek?
Nem értem miért kellett örökbe adni....
Amuyg nem, nem visszafordítható, csak különleges esetekben és akkor sem te lehetsz az, aki megfordíthatja, hanem az orokbefogado
Mormold nagyon az imát, hogy a férjed tartsa az ígéretét és valóban tarthasd a kapcsolatot a fiaddal.Írtatok róla legalább papírt? Mert mondjuk az védene.Bár utólag már mindegy.Nehéz egyedül nevelni egy gyereket, de azért mert valaki óvónő attól még nem lesz jobb tőled...Nem is értem, hogy nem gondoltad végig mit csinálsz(bármennyire car volt a lelkiállapotod).Nem lennék a helyedbe.
Amúgy ha nem nevelik ellened akkor meg fogja érteni a fiad, vagy legalábbis nem fog haragudni.Szerintem.Főleg ha tényleg végig tartod vele a kapcsolatot.
Lehet, hogy jobb így a gyereknek. Így teljes jogú tagja a családnak. Valamiért csak így döntöttél. Nem hinném, hogy ellened nevelnék.
Szerintem hozd ki a legjobbat a helyzetből. Levelezhettek is pluszban, írhat, rajzolhat Neked egy külön "naplót", ha van kedve.
Ha van egy pulóvered és odaadod valakinek, visszakérheted azzal, hogy mégis szükséged van rá (legfeljebb nem adja!).
Egy gyerek nem tárgy, van lelke, érzései, később értékítélete is lesz.
Próbálj úgy élni, hogy a fiad megbocsásson neked...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!