Egyetértesz azzal, hogy azonos nemű párok gyereket fogadhassanak örökbe? Egy ilyen családban is lehet boldog gyerekkora egy gyereknek?
"Ha ilyen családba kerül a gyerek szörnyű gyerekkora lesz"
Aztán miért? Kifejtenéd?
Én mindenféleképpen engedélyezném. Ahogy azt is, hogy európai pár afrikai vagy ázsiai gyermeket fogadhasson örökbe. Akármilyen örökbe fogadó szülei vannak a gyereknek, sokkal jobb, mint hogyha intézetben van vagy nevelőszülőktől nevelőszülőkhöz hányódik.
Jómagam gyermekkorom nagy részében csonka családban nevelkedtem. Akkoriban az sem volt szokványos.
Semmi szín alatt.
Természetellenes. A gyerek személyiségi fejlődését veszélyezteti.
Igen. Sokszor jobb is.
Persze a szülőktől függ.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de nem, nem engedném.
Egyáltalán nem vagyok homofób, nekem semmi gondom a melegekkel és vallásos sem vagyok, de ezeknek az embereknek a párkapcsolatuk a természetéből eredendően nem alkalmas arra, hogy gyerekük legyen. Biológiai képtelenség. Lehetnek ők csodálatos emberek, de annak, hogy 2 férfinek illetve 2 nőnek a kapcsolatából nem születhet gyermek, annak oka van.
Ezeket az árvaházas dumákat meg ne mondjátok. Rengeteg az örökbefogadásra vágyó szülő. Minden gyereket örökbe fogadna valaki, ha nem lenne ilyen undorító bürokratikus a rendszer. Szóval nem az örökbefogadni vágyó párokból van kevés, hanem sok gyerek nem adható örökbe, mert a biológiai szülő nem mond le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!