Miért is akkora bűn egy gyerek örökbeadása?

Figyelt kérdés
Sok tévhit kering az örökbefogadás és örökbeadás körül.

2019. szept. 10. 08:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20-as

Miért is kérdeztem meg??

Az egyik kérdés kapcsán merült fel bennem a kérdés.

Felelőtlennek titulálták a kérdezőt mert nem veteti el inkább őrökbe adja.(gondolkodik az örökbe adáson)

2019. szept. 13. 07:42
 22/26 anonim válasza:
100%
Nagyon nehéz lehet az örekbeadó anyának, mivel a terhesség egy idő után kvázi elrejthetetlen és, ha nincs baba, akkor kérdezgetni fogják, hogy hova lett? És aztán lehet rögtön ítélkezni meg okoskodni. Akárhogyan is történt abban biztos vagyok, hogy a gyereknevelés mindenkinek megy, közügy, ezért MINDENKINEK beszólnak kedvesen, akár megtartja a babát akár nem. Mert miért alszik kiságyba? Miért szotatod? Miért nem hagyod sírni? Miért van babakocsiba stb... Viszont azt gondolom, hogy érett és felelősségteljes felfogás az, ha örökbeadja, ahelyett, hogy a felnevelésével küszködne. Akik babára várnak, azok között mind jó helyre kerül majd, mert ők tényleg VÁRJÁK.
2019. szept. 15. 08:02
 23/26 anonim válasza:
100%
Nagyon nehéz lehet az örekbeadó anyának, mivel a terhesség egy idő után kvázi elrejthetetlen és, ha nincs baba, akkor kérdezgetni fogják, hogy hova lett? És aztán lehet rögtön ítélkezni meg okoskodni. Akárhogyan is történt abban biztos vagyok, hogy a gyereknevelés mindenkinek megy, közügy, ezért MINDENKINEK beszólnak kedvesen, akár megtartja a babát akár nem. Mert miért alszik kiságyban? Miért szoptatod annyiszor? Miért nem hagyod sírni? Miért van babakocsiban stb... Viszont azt gondolom, hogy érett és felelősségteljes felfogás az, ha örökbeadja, ahelyett, hogy a felnevelésével küszködne. Akik babára várnak, azok között mind jó helyre kerül majd, mert ők tényleg VÁRJÁK.
2019. szept. 15. 08:04
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Örökbefogadó vagyunk a férjemmel.

Igaz még várakozunk .

2019. szept. 16. 07:22
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

12-es válaszoló mondta pontosan. Ha abortusz, akkor azért, ha örökbeadás, akkor azért ítélkeznek a hadd ne mondjam, milyen emberek. Semmi közük hozzá!

Nem mellékesen: több örökbeadott gyereket ismertem, felnőtteket, mind sokra vitte, a szülei imádják őket és ők is viszont. Abszolút nem igaz az a sok badarság, amit full kívülállók okoskodnak! Vér szerinti szülőtől is lehet irtózni (igen, senki sem szent attól, hogy szült). Anyám végig bántalmazott felnőtt koromig, semmi olyan kötődést nem érzek, amikről mások hadoválnak. Ő se nagyon irántam, teszem hozzá... Az a 9 hónap csak egy biológiai folyamat, kár minden ezohumbugot belevetíteni.

2019. szept. 19. 14:27
 26/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az abortusz a bűn. Értem én, hogy becsúszott, nem tudja felnevelni, de akkor vállalja a következményeket, járjon el terhesgondozásra, hordja ki, és szülje meg. 5 éves várólista van csecsemőre, tehát érdemes az életet választani. Én inkább tisztelem azt, aki ezt az utat választja, és nem az abortuszt.
2019. nov. 21. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!