Miért is akkora bűn egy gyerek örökbeadása?
De a gyereknek miért nem jó?Ezt honnan veszitek??Főleg ha még kicsi.
Nem nem adtam örökbe.
Mert az anyaméhben olyan kapcsolat alakul ki, amit a tudomány nem tud magyarázni. Az pedig bizonyított, hogy a nem akart gyerekek pszichéjén nyomot hagy ez a méhen belüli élmény. És ez nem jelenti, hogy a gyerek nem lehet nagyon boldog felnőtt, de nem ideális a helyzet.
Én mondjuk nem ítélem el, de felfogom, hogy ez nem ugyanolyan a babának, mint amikor egy anyuka várja és akarja őt, aztán az első perctől nagyon szereti.
5-ős
Ezt se hallottam még sehol de biztos Így van.Nem táfolom.
De ha egy nő örökbe adáson gondolkodik kap hideget -meleget.
Kap hideget itt indig mindenki, jó hamar le kell oltani azokat, akiknek semmi közük a dologhoz, mégis bele akarnak szólni.
Nem bűn örökbe adni.
Megölni, lehúzni a WC-n, megfojtani, az bűn.
Elvetetni sem bűn,de ezt mindenki másképp látja.
Viszont ha mondjuk későn derült ki a terhesség, bármi történik, ami a kisbaba fejlődése szempontjából jobb lenne neki máshol, a leghumánusabb az örökbeadás.
Neked nem melengeti a szíved, mikor hallod a híradóban, hogy kisbabát helyeztek egy inkubátorba? Nekem igen, és hálás vagyok, hogy nem egy újabb csecsemőgyilkosságról kell hallanom.
Amellett ha te nem tudsz vagy nem akarsz gondoskodni a kicsikről, rengeteg pár van, aki a fél karját odaadná, vagy a szeme világát egy kisbabáért, szóval tuti hogy olyan helyre kerül, ahol a lehető legjobb lesz neki, ha már a szülőanyjánál nem lett volna neki jó.
Én ismerek valakit, akit örökbe fogadtak, 18 éves fiú, tudta végig, hogy nem a vér szerinti szülei nevelték, de ez sem őt, sem a szülőket nem érdekelte, boldog család lettek, miután saját babájuk nem lehetett, a kicsire meg ki tudja mi várt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!