Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért hazudnak a bölcsiben a...

Miért hazudnak a bölcsiben a gyerek lázáról?

Figyelt kérdés
Ez már a többedik eset, hogy az amúgy fizetős bölcsiből hazaküldik, mondván lázas. Ránézésre, sem volt semmi baja, jó étvágyú volt és vidám. Hazaérve azért megnéztem, de 36 fokot mért a hőmérő. Mégcsak nem is hőemelkedés. Taknyos egy kicsit, valószínűleg ezért találták ki.
2019. jún. 20. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Többet érsz ha ezt ott elmondod a vezető őrnek, mintha itt puffogsz pár erre kapható anyukával. Mert ennek nincs értelme viszont ha a bölcsibe mész ezzel a panasszal, akkor kapsz választ és változást is!
2019. jún. 20. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
* vezetőnek csak átírta a telefon
2019. jún. 20. 14:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Már jeleztem, azt a választ kaptam, hogy ők jól mérik popsiba a lázat. Vitatkoztam vele, de nem jutottam semmire, mert a gondozónőnek adott igazat, mondván, ő már nem most kezdte a szakmát.
2019. jún. 20. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Akkor legközelebb ha ilyen indokkal hívnak érte, megmondod hogy ott előtted mérjék meg.

De amúgy lehet simán hogy mire odaérsz lemegy, nálunk adnak lázcsillapítót.

2019. jún. 20. 14:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nálunk nem adhatnak, pláne nem 38 fokra.
2019. jún. 20. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor megméreted amikor ott vagy hogy ugyan mutassák meg hogy mérnek többet mint te.
2019. jún. 20. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy érdekes eset. A gyereknek elvileg 39 fokos láza volt, otthon semmi. Hívás után fél óra múlva mentem érte. Teljesen száraz a gyerek haja, nem piros az arca. Otthon mértem, láza, hőemelkedése nem volt. De ha kap lázcsillapítót akkor csurom víz a haja, mire lemegy a láza.

De most őszintén, amit az oviban csinálnak a naggyal rosszabb szerintem. Délután gyanútlanul megyek a gyerekért, sír, piros az arca, csillog a szeme. Aztán ovónő kiböki, hogy ja, egész nap megy a hasa.. azonnal elmentem volna érte, ha én ezt tudom. Lázas is volt délután.

2019. jún. 20. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan nem hagynám nekik popsiban a lázmérést, mellesleg abból le kell vonni 1 fokot, hogy pontosat mutasson.. ez a tudás is a birtokukban van, vagy csak a fenékbedugdosás??

A gyereken mindenhol mást mutat a hőmérő, ezért mindegyiknél van trükk, mennyit kell levonni-hozzáadni. Kérdezd meg az orvost!

Másrészt magánbölcsiben náthás gyereket pofátlanság vinni..

2019. jún. 20. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk az volt h a gyerek egész nap olyan bágyadt, fáradt volt, tehát lehetett sejteni h lehet h lebetegszik. Délutàn felhívott 3-kor az óvónő h lázas a gyerek és nem tud aludni, menjek érte (mondjuk 3-kor már ébresztik őket illetve 4-re úgyis mentem volna érte szóval nem tudom azt az 1 órát már mért nem bírták ki). Otthon megmértük és nem volt lázas, másnapra viszont tényleg lebetegedett. Tehát nálunk azért hazudta azt az óvónő h lázas h elmenjünk a gyerekért. Nyilván ha azt mondja h 36.6 akkor nem rohanok az oviba hanem kivárom a 4 órát.
2019. jún. 20. 21:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha pofátlanság lenne náthásan vinni a gyereket nem lenne kire vigyázni a gondozónőknek, engem meg kirúgnának, mert sosem mennék dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy közben ki kell fizetni azt a napot, hiába nincs ott a gyerek csak 400 forintot vonnak le az étkezésre/nap. Ja és nem azért írattuk oda a gyereket, mert hú de jól megy nekünk. Az államiba nem vették fel.
2019. jún. 20. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!