Így odaadják nekem a gyereket a bölcsiben?
A párom 2 éves lányáról van szó. Eddig még soha nem kellett menjek érte. Ma viszont nekem kellene.
A párom beíratott mint lehetséges személyt, aki mehet a gyerekért. Viszont még nem mentem érte. Ha odamegyek és mondom, hogy ki vagyok, akkor gond nélkül oda fogják adni? Olyan személyigazoló okmányom amin kép van nincs nálam (az autóban marad, ami szervvízben van)
A kérdésem az lenne, hogy bármilyen telefonálgatás vagy ilyesmi nélkül oda fogják valószínűleg adni?
Szerintem akkor se.
És ha az más rokon, akit a gyerek ismer, de nem viheti el?
És hogy hogy nincs egy okmányod sem? És ha a rendőr igazoltatna, mit csinálsz? Vagy ha baleset történik veled, a mentők sem tudják, ki vagy?
Tessék visszamenni az okmányokért.
Az autót tegnap este adtam le, ma este meg már mehetek is érte. Ezért nem mentem még el érte.
Hát majd meglátjuk mi lesz
Az ügyeletes ovonő is felhívott, pedig elhozhatja a sógorom a gyerekeket(füzetbe be van írva), nem először ment értük.
Apjuk nem szólt reggel, hogy nem mi megyünk a kicsikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!