Kislányom a bölcsiben piszkálja a többi gyereket. Mit csináljak vele?
Első vagyok. Nálunk (mármint a mi bölcsinkben) vannak olyan csoportok, ahol a gondozónő kijelntette, hogyha valamelyik gyerek problémás, és más gyereket "bánt" illetve csúnyán beszél, és ezt átveszik a többiek, akkor ő nem fog rászólni a "rosszalkodó" (csúnyán beszélő) gyerekre, hanem a "bántalmazott" gyerek szüleinek megmutatja a "rosszalkodó" gyerek szüleit, és játszák le a problémát maguk a szülők.... :S
Hát erre azt kell mondjam amit te is leírtál már -kérdező-, hogy amíg ott van, bizony neki lenne a dolga a nevelés. Ez kb olyan mint amikor a frissen kezdett gondozónőnk közölte velem délután 4kor, hogy már idegbajt kapott a gyerekemtől, mert nem akart aludni ebéd után! Hát basszus és ezzel mit kezdjek délután 4kor?! Ha tud erre további megoldást otthonra akkor ossza meg. De megoldást azt nem mondott, csak hülyén nézett, és várta a véleményem.......
Na bocsi, elkanyarodtam kicsit, de a lényeg a lényeg, Te ezt a problémát otthon, illetve már miután a dolog megtörtént, nem tudod kezelni, ezt a gondozónak kéne. Sajnálom, mert kicsit ez így csapda helyzet, nem tudok okosat mondani, de lehet, hogy én sem szólnék a gondozónak rögtön, hogy: Hé tán neked kéne foglalkozni a problémával, hanem megpróbálnám valahogy az anyukával megbeszélni :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!