Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Így odaadják nekem a gyereket...

Így odaadják nekem a gyereket a bölcsiben?

Figyelt kérdés

A párom 2 éves lányáról van szó. Eddig még soha nem kellett menjek érte. Ma viszont nekem kellene.

A párom beíratott mint lehetséges személyt, aki mehet a gyerekért. Viszont még nem mentem érte. Ha odamegyek és mondom, hogy ki vagyok, akkor gond nélkül oda fogják adni? Olyan személyigazoló okmányom amin kép van nincs nálam (az autóban marad, ami szervvízben van)

A kérdésem az lenne, hogy bármilyen telefonálgatás vagy ilyesmi nélkül oda fogják valószínűleg adni?

2016. aug. 31. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igy nen adjak oda, legalábbis nem kene..párod szóljon oda hogy ma te mész érte es kesz
2016. aug. 31. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Telefonos egyeztetés után odaadják, ha anyuka megbeszéli velük.
2016. aug. 31. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Na, kiadták?
2016. aug. 31. 17:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Mint ahogy ezekben a helyzetekben lenni szokott, addigra egyikük sem vette fel. A párom őszintén nem is gondolt arra, amikor nekem szólt, hogy menjek érte, hogy ebből baj lehet.

Amikor odaértem érte, pont találkoztam egy gondozónővel. Mondtam neki, hogy mi van. Hogy ki vagyok és hogy félek, hogy talán nem adják így oda. Nagyon aranyos volt és segítőkész. Mondta, hogy előbb menjünk be a gyerekhez.

Ő vett előbb észre. Láttam az arcán a meglepődöttséget, ami kb 1 másodpercig tartott. Aztán odajött hozzám, átölelt és megkérdezte, hogy "Apával jöttél?". Mondtam, hogy nem. Erre azt mondta, hogy "Nem baj, mindig te gyere!" Aztán elmondtuk a többi gondozónőnek is, hogy mi van, de közben a gyerek olyanokat kérdezett, hogy "Nálatok alszok?", stb... Így egy idő után már annyira nem volt kérdéses. Azért annyit kérdeztek, hogy "Ki lakik apával?" (Direkt így rakták fel a kérdést, hogy ne igen/nem legyen a válasz) Erre azonnal mondta, hogy " Hát ő!" De szerencsére, eszembe jutott, hogy vannak képek hármónkról a telefonomban. Annyira egyszerű, mégis egyértelmű dolog.

A tapasztalatom az, hogy ebben a bölcsiben híresen nagy a szigor ilyen téren. Ezért is féltem. De hogy őszinte legyek, a képek nélkül is simán ideadták volna. De az is lehet, hogy rajtam is és a gyereken is érezték, hogy "ismerjük egymást" :)

2016. aug. 31. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Vagy tudják a családi helyzetet, és elolvasták a leadott lapot is.
2016. aug. 31. 21:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt tudták, hogy így állnak a dolgok, csak arcot nem tudtak párosítani a névhez.
2016. aug. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!