Kinek mennyit eszik a gyerek? Hány centi, hány kiló? Bölcsiben állandóan szekálnak, hogy fogy a gyerek, és alig eszik.
Kezdő súllya 16,70volt(anyatejes) és most fél év alatt lefogyott 15,30kilóra, 98centivel. tény és való,hogy nem eszi a zeller főzeléket, meg a rakott répát, de otthon ketpofára eszi azt, ami neki ízlik(rántott hús, fasírt, zöldbab főzelék, tarhonyás hús+nasi is becsúszik)
És igen, fél éve kis dundus volt, most meg (szerintem) normális az alkata.
Emellett egész nap mozog, vidám, nem beteges.
98-100cm a fiam, 2,5eves bolcsodes, 16kg, tegnap mertem pont.
Szerinten ez abszolut jo suly, lehet azert fogyott picit, mert elotte beteg volt, vagy nagyobbat kakilt...
Lányom 103 centi és 13,5 kg. Örülnék ha "csak" 15 lenne. Biztos nem izgulnám szét magam, hogy jaj, elfogy.:D
Igazat megvallva, most se teszem. Makkegészséges, mozgékony, csak nagyon vékony. Volt ő a másik véglet is, 8,5 kilósan félévesként.
Nem írod hány éves, de a 16 kg egy átlagos 4 éves súlya. A magassága meg egy átlagos 3 évesé.
Az átlagos súly kb így változik.
1éves 10kg
és ez után átlagosan 2 kg legalább is 6 éves korig.
Lányom 107 centi, 16 kg, 5 éves, kis pocakos husis típus.
Közöld a bölcsisekkel, hogy van még ideje hízni, vagy azt, hogy az orvos szerint rendben van. Az utolsó szövegre nem mernek semmit mondani:)
Köszi a válaszokat.
2,5 éves a gyerek.
Szerintem is rendben van, a bölcsiben szekál, a védőnő, a bölcsis igazgatónő, már csak a gyámügyet várom, komolyan.
Köszi a válaszokat, a Ti gyerekeitek adatai szerint sincs probléma a kissráccommal.
Szép napot nektek!:D
Kérdezd meg a háziorvost, mit gondol a gyermeked méreteiről, mert mindenki aggódik, a védőnő is, hogy vékony.
A háziorvos le fogja tolni a védőnőt, aki leállítja a bölcsiseket.
Komolyan, csak az orvos “felsőbbrendűség” ér náluk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!