Hogyan kezeljem a hisztit?
szia, sztem ez nem hiszti volt. írod hogy orvoshoz járkáltatok. az enyém oltsáok után pár hétig megkergül.
vedd ölbe, nyugtasd meg, mondd el, hogy nem bántja a védőnő. esetleg menjetek ki az utcára, vagy kertbe ha van, a nyílt tér ilyen esetben sokszor segít.
semmiképp se szidd meg vagy hasonlók.
Lehet, hogy megismerte, azért. De szerintem valószínűbb, hogy ebben a korban nagyon nehezen viselik, ha anya vkivel beszélget, telefonál, stb., majd látod.
Semmit nem szoktam tenni, megpróbálom felvenni, ilyenkor azt sem tűrik. Úgyhogy rövidre fogom a mondandót, és ha nagyobb lesz, egyre több időt elvisel, tolerál.
Szerintem, ha biztosan tudod, hogy hiszti volt, akkor a szituból ki kell "emelni". A hisztinek van közönsége. Ha nem figyelsz Rá, abbahagyja. Ha valami olyat csinálsz, amin meglepődik (pl. Te is rákezdesz egy "hisztire"), abbahagyja. Én hiszti közben biztosan nem ölelgetném meg, mert akkor azzal kapcsolja össze a hisztit: ha hisztizem, Anya megszeretget.
Viszont, ha a betegeskedés miatt volt ilyen, vagy azt hitte, hogy megint megvizsgálják, nem büntetném, hanem én is elmagyaráznám Neki, hogy a kistesó miatt jött a védőnéni, Őt nem is fogja senki sem megvizsgálni, de ha egy kis csikire vágyik, megadhatod Neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!