Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valóban nem lenne egészséges,...

Valóban nem lenne egészséges, hogy 2 éves kislány az apukájával fürdik?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet, hogy a lányunk vagy velem vagy a férjemmel fürdik, egyébként is lát minket ruha nélkül néha-néha a gyerek(nem mászkálunk meztelenen, de családon belül ha úgy adódik nem szégyenlősködünk).

Az utóbbit nem, de a fürdést megemlítettem egy kolléganőmnek, aki szerint nagyon nem helyes ha a saját apjával fürdik a kislányunk. Most akkor ha fiunk lenne akkor ő se fürödjön vlem, mert az milyen már? Nektek erről mi a véleményetek?

2019. ápr. 26. 22:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%
Én szoktam fürdeni a két éves kislányommal. :) Előtte lezuhanyzom, és én veszek fel fürdő rucit. Ha fiú lenne akkor is pancsolnék vele. Apuka közölte hogy hát ő még fürdő nadrágba sem. Vannak ilyenek vannak olyanok. Egy kis gyereknek amúgy is nagy élmény pancsolni anyukaval/apukaval.Szerintem nincs benne semmi rossz dolog.
2019. ápr. 27. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Akik szerint nem egészséges, meg egyenesen beteges, annak ajánlom pszichológus felkeresését, mert ezeknek a fejében súlyos elfojtott szexuális frusztráció van, amit minden dologra kivetítenek! De nem baj, szakember tud rajtatok segíteni, higgyétek el még nem késő!

Én is fürödtem együtt lány létemre apummal kisgyerekként. Nem tudom hány éves lehettem nagyon kicsi, mert emlékem sincs róla. Szóval megnyugtatok mindenkit semmilyen pszichés dolgot nem okozott nekem ez a későbbiekben. Nekem is van gyerekem, másfél éves fiam. Szóval én minden nap hozzaerek a nemi szervéhez (hisz minden pelenkazaskor letörlöm popsitörlővel), akkor én a sok aberrált szerint szexuálisan zaklatom a fiamat napi szinten, és fel kellene jelenteni engem. Uram isten. Tényleg keressetek fel szakembert, nagy szüksége van arra aki ezt gondolja. Ja és majdnem minden nap együtt fürdök a fiammal. Sőt! Mivel nekünk egy nagy kádunk van, így általában hárman együtt fürdünk minden este, apa én és a fiunk, esti közös program. Majd ha nagyobb lesz akkor majd nem fürdünk együtt. De persze minden a szex körül forog. Tényleg betegek vagytok.

27N

2019. ápr. 27. 19:32
 23/25 anonim ***** válasza:
14 és 12 évesek voltak a lányaim, mikor az öccsük született. 6-8 hónapos korától fürödtek együtt, hol egy nagylány a kicsivel, hol mind a hárman. A kicsi 4-5 éves kora körül maradt abba a közös pancsolás.
2019. ápr. 27. 22:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha előtte letusoltok és nincs semmilyen fertőző betegségetek, akkor miért lenne egészségtelen? Jah, hogy szexuálisan? Nem, úgy sem az. Az a lelkileg egészségtelen, akinek egyből ez ugrik be. Na azoknak kellene egy pszichológus! Komolyan!!!

Anya és apa könyörgöm! Fürdenek! Nem más történik a kádban! Pancsolás, hajó tologatás, buborékfújás, habfagyizás és ezeknek semmiféle szexuális tartalma sincs!

2019. ápr. 30. 07:12
 25/25 anonim ***** válasza:
2 éves még nyugodtan fürödhet együtt az apjával!
2019. jún. 11. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!