Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valóban nem lenne egészséges,...

Valóban nem lenne egészséges, hogy 2 éves kislány az apukájával fürdik?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet, hogy a lányunk vagy velem vagy a férjemmel fürdik, egyébként is lát minket ruha nélkül néha-néha a gyerek(nem mászkálunk meztelenen, de családon belül ha úgy adódik nem szégyenlősködünk).

Az utóbbit nem, de a fürdést megemlítettem egy kolléganőmnek, aki szerint nagyon nem helyes ha a saját apjával fürdik a kislányunk. Most akkor ha fiunk lenne akkor ő se fürödjön vlem, mert az milyen már? Nektek erről mi a véleményetek?

2019. ápr. 26. 22:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Aberrált vagy te. Ennyi erővel ha az anya fürdik a gyermekével akkor pedofil? Miközben a lábai között jött ki? Az apa és az anya sem lát semmilyen intim dolgot a gyerekeivel kapcsolatban, ahogy a gyerekek sem a szüleikkel szemben. Így teljesen természetes.
2019. ápr. 27. 06:50
 12/25 anonim ***** válasza:
78%
Másfél évesem van. Fiú, rendszeresen zuhanyzunk együtt. Az apjával nem szokott, ő vhogy szégyenlősebb. Ettől függetlenül meztelenül ugyanúgy lát mindkettőnket. Majd ha eljön az a korszak mikor ez zavarja akkor majd figyelünk rá, hogy ne lehessen ebből gond.
2019. ápr. 27. 07:13
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Imádott a lányom az apjával fürdeni. Mit látott? Semmit, nyakig ültek a habban...
2019. ápr. 27. 08:13
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
De most őszintén, miben más az, ha a nagylábujjadat látja zokni nélkül? Indokolatlan prűdség. Ugyanolyan testrész mint a többi, csak a modern világ szexualizál mindent túl. Nem áll a farka, nem akar semmit rákényszeríteni a gyerekre, pusztán az a tény, hogy van egy ilyen testrésze, már überciki és úristen, de aberrált? Az, hogy apa a kislányaval fürdik, miben káros a gyerekre nézve? Látja a farkát? És? Egy emberi szerv. Minden férfinak van. Olyan mint a kezed, a lábad, a szád, a hasad satöbbi. A gyerekben semmilyen szexuális gondolat nem lesz hiszen gyerek, az apában meg mégúgysem, eszébe sem jut. Akkor meg? A gyerek láthatja az anyja mellét mert az természetes, hiszen abból eszik, pedig az is ugyanolyan nemi szerv. Az apja farkát miért kell ennyire erőltetetten mindenáron eltakarni? Persze mi sem meztelenkedünk agyba-főbe a gyerek előtt, sőt, igyekszünk azért kerülni, de ha úgy hozza a helyzet, lát bennünket. Mikor annyi idős volt rákérdezett hogy az mi, elmeséltük neki hogy az mi és ugyanolyan mint a kisfiúknak a strandon csak apa már felnőtt és neki nagyobb, aztán ennyi. Soha nem érdekelte. Mindig választott, hogy kivel akar fürdeni hétvégén mikor volt sok idő pancsolni, sokáig az apjával fürdött, mert így akarta, búvárosat-kincskeresőset játszottak. Amúgy meg ültek nyakig a habfürdőben. Aztán olyan 4 éves kora körül mikor már szerepjátékozott a kádban és vitte a legófigurákat, egyedül szeretett volna. Ennyi. Sőt, én is fürödtem apámmal, oszt mégis normális lettem.
2019. ápr. 27. 09:05
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen normális kicsi korban. Én is fürödtem együtt az apukámmal, majd ez ahogy nőttem elmaradt. De szerintem az a beteges aki belelát olyat, amit nem kellene.
2019. ápr. 27. 09:07
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egészségügyi szempontból káros. Miért ázzon egy pici gyerek ugyanabban a vízben, amiben az apa gombás lába? (Ha nem a lába gombás, akkor máshonnan áznak le olyan bacik, stb., amiknek semmi keresnivalója egy pici baba bőrén.) És most ne jöjjön senki a stranddal meg az uszodával, mert ott klórosabb a víz egyfelől, másfelől meg a medencézés után tiszta vízben, szappannal le kell mosni az uszodai maradványokat, a strandolás ugyanis szórakozás, a tisztálkodáshoz semmi köze. A kicsi pedig nem fog tisztulni abban a vízben, amiben az apáról is áznak le a koszok, hámsejtek, gombák, stb.
2019. ápr. 27. 09:18
 17/25 anonim ***** válasza:
38%

17.-nek.

Ezért nem járok strandra!

2019. ápr. 27. 10:29
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem egészségügyi szempontból káros."

Jézusom, olvasni is rossz, amit írsz. Méghogy apa gombás lába... pfff...

Ha így gondolkodnék, sosem hagynám a fűben heverészni, homokban játszani, erdőben bóklászni a gyerekemet, mert ki tudja ki/mi járt arra, milyen bacikat hagytak ott.

Még csak annyit ahhoz, hogy a strandolás szórakozás, a tisztálkodás meg nem, hogy hidd el, az egész heti esti gyors tusolás után, mert másra nincs idő, a hétvégi ráérős kádas pancsolás bizony szórakozás a gyereknek.

A gyereknek? Még nekem is az, amikor teletöltöm a kádat, jó nagy habot csinálok, meggyújtok egy-két gyertyát, és viszem a könyvemet. Esetleg egy pohár bort.

De lehet, nem érted, miről beszélek.

2019. ápr. 27. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Jézusom, ennyi prüd és előítéletes embert. Emiatt félnek az emberek beszélni a szülők a kamasz gyerekükkel a szexualitásról és a nemi életről, mert a sok prűd már pedofíliát lát abban, ha 1 szülő az ellenkező nemü gyerekével fürdik. Ennyi erőből ne is pelenkázza, mert ott még hozzáér a nemiszervéhez is és az meg szexuális zaklatás. Akkor én is ezt teszem a pelenkáa fiammal. Mi van veletek komolyan? Egy 2 évesnek halvány lila gőze sincs, mi az a szexualitás, annyit lát, hogy az apjának van valami a lába közt, ami neki nincsen. Nem megy oda birizgálni.

Ja és akinek ez zaklatás és undoríto, akkor ne szoptassa a gyerekét főleg, ha fiú, hagyja is abba, mert az egyenesen halálos bűn.

17-es válaszoló, gondolom a sajá párodról is így vélekedsz és te sem fürdesz vele a gombák meg bacik miatt, mert az sem más. És remélem egész nap hermetikusan zárt ruhában van a gyerek, mert barhonnan elkaphat bármit. Amugy meg a gyerekek hozzá vannak szokva a szülei baktériumaihoz, mivel napi szinten érintkezik velük.

Javaslom a sok prűd válaszolónak, hogy nézzen sürgősen magába, mert ez így nem lesz jó a továbbiakban.

2019. ápr. 27. 11:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Tisztaság felől semmi kétségem, mivel akár velem, akár az apjával fürdik mind a ketten lezuhanyzunk előtte.
2019. ápr. 27. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!