Valóban nem lenne egészséges, hogy 2 éves kislány az apukájával fürdik?
Nálunk az a helyzet, hogy a lányunk vagy velem vagy a férjemmel fürdik, egyébként is lát minket ruha nélkül néha-néha a gyerek(nem mászkálunk meztelenen, de családon belül ha úgy adódik nem szégyenlősködünk).
Az utóbbit nem, de a fürdést megemlítettem egy kolléganőmnek, aki szerint nagyon nem helyes ha a saját apjával fürdik a kislányunk. Most akkor ha fiunk lenne akkor ő se fürödjön vlem, mert az milyen már? Nektek erről mi a véleményetek?
17.-nek.
Ezért nem járok strandra!
"Szerintem egészségügyi szempontból káros."
Jézusom, olvasni is rossz, amit írsz. Méghogy apa gombás lába... pfff...
Ha így gondolkodnék, sosem hagynám a fűben heverészni, homokban játszani, erdőben bóklászni a gyerekemet, mert ki tudja ki/mi járt arra, milyen bacikat hagytak ott.
Még csak annyit ahhoz, hogy a strandolás szórakozás, a tisztálkodás meg nem, hogy hidd el, az egész heti esti gyors tusolás után, mert másra nincs idő, a hétvégi ráérős kádas pancsolás bizony szórakozás a gyereknek.
A gyereknek? Még nekem is az, amikor teletöltöm a kádat, jó nagy habot csinálok, meggyújtok egy-két gyertyát, és viszem a könyvemet. Esetleg egy pohár bort.
De lehet, nem érted, miről beszélek.
Jézusom, ennyi prüd és előítéletes embert. Emiatt félnek az emberek beszélni a szülők a kamasz gyerekükkel a szexualitásról és a nemi életről, mert a sok prűd már pedofíliát lát abban, ha 1 szülő az ellenkező nemü gyerekével fürdik. Ennyi erőből ne is pelenkázza, mert ott még hozzáér a nemiszervéhez is és az meg szexuális zaklatás. Akkor én is ezt teszem a pelenkáa fiammal. Mi van veletek komolyan? Egy 2 évesnek halvány lila gőze sincs, mi az a szexualitás, annyit lát, hogy az apjának van valami a lába közt, ami neki nincsen. Nem megy oda birizgálni.
Ja és akinek ez zaklatás és undoríto, akkor ne szoptassa a gyerekét főleg, ha fiú, hagyja is abba, mert az egyenesen halálos bűn.
17-es válaszoló, gondolom a sajá párodról is így vélekedsz és te sem fürdesz vele a gombák meg bacik miatt, mert az sem más. És remélem egész nap hermetikusan zárt ruhában van a gyerek, mert barhonnan elkaphat bármit. Amugy meg a gyerekek hozzá vannak szokva a szülei baktériumaihoz, mivel napi szinten érintkezik velük.
Javaslom a sok prűd válaszolónak, hogy nézzen sürgősen magába, mert ez így nem lesz jó a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!