Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valóban nem lenne egészséges,...

Valóban nem lenne egészséges, hogy 2 éves kislány az apukájával fürdik?

Figyelt kérdés

Nálunk az a helyzet, hogy a lányunk vagy velem vagy a férjemmel fürdik, egyébként is lát minket ruha nélkül néha-néha a gyerek(nem mászkálunk meztelenen, de családon belül ha úgy adódik nem szégyenlősködünk).

Az utóbbit nem, de a fürdést megemlítettem egy kolléganőmnek, aki szerint nagyon nem helyes ha a saját apjával fürdik a kislányunk. Most akkor ha fiunk lenne akkor ő se fürödjön vlem, mert az milyen már? Nektek erről mi a véleményetek?

2019. ápr. 26. 22:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
13%
Ha apád fürdőgatyát húz, akkor még elmegy. De a lógó farka kint van, akkor fel kellene jelenteni titeket.
2019. ápr. 26. 22:45
 2/25 anonim ***** válasza:
80%

1.: Ezzel nincs gond.

2.: Mi a tökömnek beszélsz ki ilyeneket idegenekkel?

2019. ápr. 26. 22:55
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekem még nincs gyermekem, de én nem tartom egészségtelennek. Miért ne fürödhetne kislány az édesapjával, vagy fordítva, kisfiú az édesanyjával meztelenül? Az a probléma itt, hogy sok betegagyú ember van, rögtön a pedofíliára és a gyerekmolesztálásra gondolnak.
2019. ápr. 26. 23:13
 4/25 anonim ***** válasza:
84%

2 fiam van, idom ninca prudnek lenni. A nagy 6 de nem egyszer latott meztelenul. Regebben egyutt furodtunk, de mar 3 eve csak az apjaval vagy egyedul furdik. Igy akarta.

Amugy meg feancnak kozlod ezt masokkal. Semmi koze hozza meg a vegen feljelent pedofikia gyanujaval a gyamugyon.

2019. ápr. 26. 23:25
 5/25 anonim ***** válasza:
25%

Van mindkét nemből gyerekünk, de soha nem fürödtünk/fürödnénk velük együtt!

Nálam nem a kor számìt, gondolom te sem szívesen fürödnél apáddal most együtt

2019. ápr. 26. 23:35
 6/25 anonim ***** válasza:
18%
Két éves gyerek szemmagasságban van az apja lompos @lló farkával, a löttyedt zacskójával.
2019. ápr. 26. 23:55
 7/25 anonim ***** válasza:
35%
Mi is lattuk egymast puceran anno de szerintem egyutt furodni az azert furcsa. De ti tudjatok.
2019. ápr. 27. 00:32
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Oké, de akkor tisztába se tegye!

Mert ott meg hozzá ér a nemi szervéhez!

Ugye?

És az anya? Ő megmoshatja a fia farkát? Még az előbőrt is visszahúzhatja, hogy lemossa?

2019. ápr. 27. 00:45
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
fürdik, nem zuhanyzik te állat.
2019. ápr. 27. 06:20
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Az en lanyom is 2 eves, a fiam 3,5 es harman apukaval szoktak a kadban furodni, mert ugy gyorsabban mindenki tul van rajta. Kvazi egyszerre.A gyerekek nagyon szeretik az apjukat es jokat eljatszanak egyutt es nagyon elvezik a furdest.

Ezek a felnott kivetitesei egyebkent.

En soha nem furodtem egyutt az enyeimmel, egyiket se lattam soha meztelenul max anyamat ritkan, o nem volt zavarba ejto, apam az lett vna. De nalunk nem is volt ez. A gyerekeknek ez a termeszetes. Ha ebben nonek fel nekik ez nem fura meg undorito.

Nyilvan ha a gyereket elkezdi zavarni vagy egyedul akarna vagy ha mar nagyobbak harman mar be se fernek akkor nem lesz ez. max majd furodnek ketten, vagy aztan meg kulon-kulon ahogy szeretnek. De egyenlore ilyen kicsinek nincs ilyen moralis ertekelese, ez csak a szuloben van. Ok csak azt latjak hogy apaval/anyaval pancsolunk. Ha ezeket a dolgokat termeszetesebbnek vennek az emberek, lehet a kesobbi szexualitasuk is konnyedebb lenne. Kevesbe frusztralo majd a partnerrel, nyiltan meg tudja beszelni vele az ezzel kapcsolatos dolgait es egyebek. Mivel hogy a meztelen test nem szegyenteljes es titokzatos dolog. Mindenki igy szuletik es mondhatnam ez a pucer valosag. A nemetek minden problema nelkul alapbol ugy jarnak csaladosan szaunakba hogy apuka, anyuka, gyerekek( akik mar nem 2-3 evesek) total meztelenek, es a legnagyobb termeszetesseggel jarkalnak.

A gyerek majd jelzi vagy latni rajta ha mar ezt nem akarja.

2019. ápr. 27. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!