A játszótéri nagy csúszdára hány évesen engedted a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Hasonló nagy, létrán kell felmenni viszont nem csak a csúszda van ott hanem máshogyan is ki lehet mászni.
A kislányom ma nagyon szeretett volna felmenni, viszont nem engedtem, én nem érem el a tetejét, illetve van a másik oldalán egy másik rész ahol kieshet mert ott is le lehet mászni. Én nagyon félteném. És még picinek gondolom ehhez a nagyobb csúszdához, a kicsit szereti de azon is néha elég veszélyesen lendületesen csúszik.
2019. ápr. 16. 14:12
21/23 anonim válasza:
Már 8-10 hónaposan is csúszdázott de csak olyanon ahol végig tudtam fogni.
Kicsin már egyedül megy de még mögé állok míg mászik fel. Mondjuk a nagyon is, de nincs másik kijárat, elérem, szóval folyamatosan tudom fogni. 22 hónapos. Több kijáratos nagyra nem engedném még egyedül.
22/23 anonim válasza:
Másfél évesen már ilyenre is felmászott lányom segítséggel.fogtam kezét
23/23 anonim válasza:
2 évesen kb. Mikor màr megérti, hogy vigyàzzon merre ne lépjen le és magától fel tud màszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!