Szépnek látod a gyerekedet?
Külső szemmel is nagyon szép a fiam, ezt többen is mondták, vagyis hogy nem "csak aranyos, meg cuki". Nagyon arányos feje van, nagy szeme és hosszú szempillái, és habár csak 2-3 mm-es haja van/volt állandóan (nagyon kevés haja van amúgy), ennek ellenére 2,5 éves koráig sokszor nézték lánynak.
Egy bácsi egyszer:
- de szép kislány!
- fiú.
- fiúnak akkor csúnya, mert a fiúk nem szoktak ilyen szépek lenni. :D
Most már 3 éves, kezd látszani, hogy fiú, de az a tipikus Alain Delon feeling.
Mindegyik szép, kívülálló is ezt mondja. Persze, attól még elfogult vagyok, és ők sem tökéletesek, de egy-egy apró szépséghibától nem lesznek csúnyák.
Az osztálytársak reakciói alapján is szépek, komoly rajongótábora van a fiamnak és a lányomnak is.
A nagy fiam 19 éves nagyon jóképű, helyes, sportos, humoros.Bomlanak utána a lányok.
A lányom 12,ö most pont a kislány-nagylány határon van.A teste fejlődésben,nő a cicije, alakul az alakja de látszik még a kislányosság.Nekem ő is nagyon szép, gyönyörű kék szeme van hatalmas pillákkal, természetes szőkés hajjal.Ami számomra plussz az a szeplői.
A kicsi fiú 1 éves,szintén kék szemű hosszú pillákkal, teljesen szőke.Arányos, nem pufók de nem is vékony, kis izmos.Gyönyörű baba.
Számomra mindhárom gyerekem szép,nem tudom mennyire vagyok elfogult.
A nagylànyom mindig is egy helyes,aranyos,eszméletlen jó termèszetű gyerek volt.
Semmi csúnyaságot nem lehetett ráfogni,de inkább fiús volt.
Most már kamasz ès egyre jobban szèpül,de ez ugye őt nagyon zavarja.
Igyekszik összehúzni+takargatni magát.
A kislányom egy igazi szépség.
Nem,nem szeretem jobban vagy kevésbè egyiküket se!
Igen, és csak úgy mint minden más ideírónak és jövőbeni ideírónak, külső szemmel is azok ;)
Különleges? Hát, talán a színek. Apuka tipikus kreolos, sötét bőr-haj-szem, én fehérbőrű szőke. A gyerekeink (1 fiú 1 lány) a tökéletes mixek: kreol bőr-sötét szem DE hamvas világosbarna haj, ami napfenyben szőke. Különleges színösszeállítás, mert ismeretségi körünkben nincsenek ilyen "színű" gyerekek.
De ezzel a "mindenki mondja milyen szép a gyerekem" dologgal kapcsolatban : Higgyétek el, nincs gyerek a világon, akit ne dícsérnének meg az anyjának. Ez ilyen. A legrondább kisgyerekek FB fotói alatt is ott vannak a kommentek hogy "szépséges lányod van Margitkám", akkor is amikor LÁTOM hogy a gyerek kancsal, répavörös+hófehér bőrű és kifejezetten nagyon csúnya kislány. Pl. rokon kisfiú is, az egyik legcsúnyább arcberendezésű kisfiú akit ismerek, de mondta már rá néni hogy azta micsoda szívtipró lesz meg micsoda jóképű legény.
6 éves lányom van.Mások szerint is egyedi szépség. Kék szem , hosszú pillák, világos barna haj.
Természetesen mindenkinek a sajátja a legszebb, elfogult az ember, de mikor a plázába jön oda egy híres modellügynökség hogy szivesen dolgozna a lányunkkal,akkor mi is meglepődtünk.Kaptunk névjegykártyát, de nem éltünk a lehetőséggel. Ő még gyerek,szeretnénk ha az is maradna, és megélné a pillanatokat. :)
Szerintem ez relatív. Minden szülőnek a sajátja a legszebb.
Én is mint mindenki más, láttam már csudaszép kislányt/kisfiút, de az enyém akkor is nekem a legszebb a világon.
Egyébként nekem is rengetegen mondják hogy milyen tündéri kisfiam van. Szőke hátul loknis haja van.kékszemű, arányos kisfiú, pici és nem elálló fülekkel.
Például ismerős kisfia nagy a szeme nagy a szája és még a fülei is elállóak és nagyok, aránytalanul nagyok a fejéhez képest. Összességében nem egy szép gyerek, nekem mint kívülállónak. De az anyjának ő a legszebb. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!