Szépnek látod a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Külsőleg van rajta olyasmi ,ami szerinted nagyon egyedi ?2018. aug. 12. 06:15
21/21 anonim válasza:
szerintetek akinek nem mennek oda külön az utcán az emberek, hogy de szép a gyereked, az be fogja írni ide, hogy "hát hozzánk nem jönnek oda".
egyébként nekem is szokták sokan mondani, milyen szép kislány, hatalmas kék szemek, hosszú szempillák, szép arca is van, kis picike, 2 évesen 80cm körül van. Van aki külön mondja is, hogy nem azért mondja, mert ezt illik, hanem tényleg így gondolja. A nem kifejezettem szép gyerekekre én is inkább azt mondom, de szép a hajad, vagy milyen aranyos a gyerek, mekkora mosolya van, stb.
Egyébként gyereknek mi is nagyon szépek voltunk a férjemmel, részemről ez sajnos elkopott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!