Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szépnek látod a gyerekedet?

Szépnek látod a gyerekedet?

Figyelt kérdés
Külsőleg van rajta olyasmi ,ami szerinted nagyon egyedi ?
2018. aug. 12. 06:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, igen, erre próbáltam en is rámutatni, de a szemellenzők eltakarták :)
2018. aug. 12. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
A szépség relatív. Számomra a z én fiam a legszebb a világon. Mások se mondták még, hogy csúnya lenne, sőt többször mondták már, hogy milyen szép. Különlegesnek azt mondanám, hogy világos vöröses-szőke haja van, ami születése óta feltűnően hosszú, hófehér bőre és hozzá nagyon sötét, majdnem fekete szeme, ami erősen húzott formájú, mégis hatalmasnak tűnik. És mindig vigyorog, ezzel gyorsan levesz bárkit a lábáról.
2018. aug. 12. 11:33
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

A plazás modellkedéshez: ez úgy működik, hogy leszólitanak tiniket (győzd meg anyudat!) vagy kislányos mamikat, aki dagad a büszkeségtől és igent mond (ha hülye). Behívják őket "castingra", emegmondják hogy szuper portfóliót csinálnak, anyuka válasszon csomagot, hogy 200e-es, vagy az olcsóbb 80e-es érdekli-e, de ők persze a hiperszuper 200e-est ajánlják, mert annyira benne van a kislányban a tehetség hogy hipp-hopp megtérül az ára és ő lesz palvinbarbi.

Van néhány ilyen ismerősöm....a portfóliók a vitrint gazdagítják, a gyerekek azóta sem palvinbarbik.

Ne dőljetek be ezeknek. A pénzszerzés a cél.

2018. aug. 12. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Gyönyörűnek! De mindenki szerint az is...
2018. aug. 12. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Én is a "külső szemmel is...." kommenteken röhögök. Elképzeltem a szitut, hogy odamegy az idős néni és azt mondja: ejjh de csúnya kölök ez! :D ugyanmár. Nem fogják a szemetekbe mondani akkor sem ha nem túl szép. De amúgyis kit érdekel másnak tetszik-e. A szüleinek legyen a legszebb, az a gyereknek épp elég.
2018. aug. 12. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

Gyönyörű gyerekem van.

4 éves, akkor lettem benne teljesen biztos, hogy ritka szépség, mikor megkért egy vadidegen tinilánycsapat a keletinél, hogy csinálhatnak e vele fotót.

2018. aug. 12. 15:24
 17/21 anonim ***** válasza:
36%

15-ösnek meg azoknak, akik belekötnek a "külső szemmel" dologba.

Ha valakinek ronda vagy átlagos a gyereke, akkor senki nem mondta azt, hogy "jaj, de szép-2, hanem csak annyit, "de aranyos, de cuki", vagy nem az egész gyereket dícséri, hanem csak a haját, vagy az öltözködését, hiszen egy csúnya gyereknek is lehet gyönyörű, dús, hosszú haza, ami különleges és kirí a többi közül, szóvak akkor nem azt mondja majd egy külsős, hogy "jaj, de csúnya vagy", hanem azt mondja majd, hogy "jaj, de gyönyörű a hajad", vagy "jaj, de jól áll ez a szín, ez a szoknya stb."

2018. aug. 12. 17:04
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Nekem az tetszik h a szeme pont olyan mint az enyém. Ez azért lényeges mert erre nem sok esélyt volt ( férjem szeme majdnem fekete szoval elég domináns, az enyém zöldes). De egyébként is nagyon szép kisfiú :) minden elfogultság nélkül is...
2018. aug. 12. 17:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Persze, hiszen az enyém. Csodálatosan szépnek látom.

Egyedit nem látok rajta, átlagos szép baba kinézete van.

Nem azt mondom ,hogy kiemelkedően csodálatosan gyönyörűséges, de nekem természetesen a legszebb. Mások szerint is szép, helyes, formás baba.

2018. aug. 12. 21:38
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
17 de olvasd már el a válaszokat....mindenkinek a gyereke maga a Mona Lisa a járókelők szerint. Ez mennyire valós? Ugyanmár.
2018. aug. 12. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!