Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A játszótéri nagy csúszdára...

A játszótéri nagy csúszdára hány évesen engedted a gyerekedet?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonló nagy, létrán kell felmenni viszont nem csak a csúszda van ott hanem máshogyan is ki lehet mászni.

A kislányom ma nagyon szeretett volna felmenni, viszont nem engedtem, én nem érem el a tetejét, illetve van a másik oldalán egy másik rész ahol kieshet mert ott is le lehet mászni. Én nagyon félteném. És még picinek gondolom ehhez a nagyobb csúszdához, a kicsit szereti de azon is néha elég veszélyesen lendületesen csúszik.

2019. ápr. 16. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1,5 evesen kb

Most 2,5eves, de meg ott allok mogotte, nehogy hatraessen, a csuszda vegen neha elkapom :)

2019. ápr. 16. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:
17%
3 éves volt a lányom amikor magától fel mert menni ilyen magasra, és tudta hogy kapaszkodnia kell nehogy leessen. 3 éves kora elött csak kb a nekem mellmagasságig érő csúszdákra mertem biztonsággal felengedni.
2019. ápr. 16. 15:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Na ez az utolsó! Hogy itt még jó is lenne ha egy helyen lehetne csak lecsúszni, de van kötél létra a hátsó részén, a csúszda mellett még egy másik mászó rész.

Ha felengedem pillanat alatt meggondolhatja magát hogy ő nem csúszni fog hanem elszalad a hátsó részhez, mire körbe futom már le is esett.... Az én lányom másfél de cseppet sem érzem hogy biztonsággal felengedem még pár hónapig. Majd max nyáron...

2019. ápr. 16. 15:12
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Mindket linkelt csuszda 1,5 eves kortol jo
2019. ápr. 16. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Szterintem másfél évesnek nagy. De a csúszdára felteheted, fogod és közben lecsúszik. Mondjuk ha már most felengeded, akkor utána mindig fel kell, és abbol fog allni a játszóterezés, hogy rohangálsz jobbra balra a lyukakhoz. Szóval gondold át!
2019. ápr. 16. 15:17
 16/23 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted?? A képen úgy tűnik hogy egyforma magasságú és hosszú?? Mert ha igen akkor ez optikai tévedés...

Mondjuk lehet velem van a baj, gyermekkorom óta utálom a csuszdakat

2019. ápr. 16. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha nem csak a feljaraton es a csuszdan tud kiesni/lejonni, akkor 2 eves kortol engednem fel, javitom bocsi, nem lattam ,h mashol is kieshet!
2019. ápr. 16. 15:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Lányom 1,5 évesen indult el, úgyhogy elég későn kezdte az önálló csúszdázást is, de amire fel bírt menni, arról csúszhatott is. Mondjuk a mai napig kéri, hogy fogjuk a kezét csúszásnál, ha ő maga magasnak ítéli.

Ez a csúszda nekem szemmagasságban van, erről csúszott először önállóan:

[link]

2019. ápr. 16. 15:46
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Másfél éves korától engedtem volna, de a fiam baromi óvatos. Csak azt csinálja meg, amiben teljesen biztos. Így inkább felvitette magát. Nagyon muris volt. 4-5 hónapos terhesen cipeltem fel a gyereket a drótkötél hálón a csúszdára. (Ìgy utólag visszagondolva mennyi őrültséget csinál az ember a gyerekéért...) Kérdező, bízz egy kicsit jobban a gyerekedben. Kicsi, de nem ostoba.
2019. ápr. 16. 15:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem is mondtàk már hogy bízzak a fiamban, olyan mondta akinek óvatos a fia, az én kisebben is ilyen. A nagyobb viszont 3 évesen is elesik a saját lábában, bámészkodik de közben meg tovább, akkor is ha oszlop vagy árok van előtte. Ő ilyen szétszórt, főleg ha másokkal együtt szaladgàl. Ma az öccsét lökte a hintában, de elkezdett mást bámulni és fejen vágta a hinta:) na őt nem engedtem még 2 évesen sem ilyenre ahonnan könnyű leesni, inkàbb 2 és fél. A kicsi mehet majd amint tud, ő óvatos. Te ismered a gyereked!
2019. ápr. 16. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!