A játszótéri nagy csúszdára hány évesen engedted a gyerekedet?
Hasonló nagy, létrán kell felmenni viszont nem csak a csúszda van ott hanem máshogyan is ki lehet mászni.
A kislányom ma nagyon szeretett volna felmenni, viszont nem engedtem, én nem érem el a tetejét, illetve van a másik oldalán egy másik rész ahol kieshet mert ott is le lehet mászni. Én nagyon félteném. És még picinek gondolom ehhez a nagyobb csúszdához, a kicsit szereti de azon is néha elég veszélyesen lendületesen csúszik.
1,5 evesen kb
Most 2,5eves, de meg ott allok mogotte, nehogy hatraessen, a csuszda vegen neha elkapom :)
Na ez az utolsó! Hogy itt még jó is lenne ha egy helyen lehetne csak lecsúszni, de van kötél létra a hátsó részén, a csúszda mellett még egy másik mászó rész.
Ha felengedem pillanat alatt meggondolhatja magát hogy ő nem csúszni fog hanem elszalad a hátsó részhez, mire körbe futom már le is esett.... Az én lányom másfél de cseppet sem érzem hogy biztonsággal felengedem még pár hónapig. Majd max nyáron...
Ezt hogy érted?? A képen úgy tűnik hogy egyforma magasságú és hosszú?? Mert ha igen akkor ez optikai tévedés...
Mondjuk lehet velem van a baj, gyermekkorom óta utálom a csuszdakat
Lányom 1,5 évesen indult el, úgyhogy elég későn kezdte az önálló csúszdázást is, de amire fel bírt menni, arról csúszhatott is. Mondjuk a mai napig kéri, hogy fogjuk a kezét csúszásnál, ha ő maga magasnak ítéli.
Ez a csúszda nekem szemmagasságban van, erről csúszott először önállóan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!