A játszótéri nagy csúszdára hány évesen engedted a gyerekedet?
Figyelt kérdés
Hasonló nagy, létrán kell felmenni viszont nem csak a csúszda van ott hanem máshogyan is ki lehet mászni.
A kislányom ma nagyon szeretett volna felmenni, viszont nem engedtem, én nem érem el a tetejét, illetve van a másik oldalán egy másik rész ahol kieshet mert ott is le lehet mászni. Én nagyon félteném. És még picinek gondolom ehhez a nagyobb csúszdához, a kicsit szereti de azon is néha elég veszélyesen lendületesen csúszik.
2019. ápr. 16. 14:12
1/23 anonim válasza:
Ami a képen van? Hát ez direkt piciknek való, olyan 1,5 évesen amikor már biztosan fel tudott menni.
2/23 anonim válasza:
Amint egyedül (vagy minimális segítséggel) képes volt felmászni a csúszdához, mehetett.
Kb 4 évesen már nem okozott gondot.
Alapelv, hogy mindenre felmászhat a játszótéren, ami megy önerőből.
hány éves a gyereked?
3/23 anonim válasza:
Az enyém is kb 1,5 évesen próbálta ki először.
4/23 anonim válasza:
a képen? amikor először klikkeltem, egy nagy csőcsúszdát adott be sok mászó-résszel. most meg tényleg egy "baba"csúszdát. Ez tényleg olyan 2 éves kortól már simán mehet.
6/23 A kérdező kommentje:
Konkrétan erről van szó, bocsánat kissé homályos.
2019. ápr. 16. 14:33
7/23 anonim válasza:
1,5 évesen
Amikor fel tudott menni
8/23 anonim válasza:
Nem éred el a tetejét? Hát ha tényleg olyan alacsony vagy, akkor ne engedd, de én kétlem,hogy ezen egy két éves ne csúszhatna le...
9/23 anonim válasza:
Az ilyesmire felmászik a lányom,ha rendes lépcsős vagy felteszem, aztán lazán fogom a kezét, úgy csúszik le. Ha nem fogom, hátravágja magát, és beveri a fejét. A kb fele ekkora bébicsúszdán önállóan csúszik, csak a hosszabb táv nem megy😃 Másfél éves.
10/23 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 16. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!