Most akkor kell lázat csillapítani vagy sem?
Az interneten mindenféle pozitív és védekező mechanizmusokról van szó, hogy a láz nem csillapítása milyen jótékony hatású, de akkor miért van az hogy a napokban halt bele egy kislány akinek 39.3 °láza volt?
Hozzáteszem olyan írás is kering miszerint a láz nem okoz halált, és ha felfő a tüdeje?
Én csillapítom. 37,7 felett.
Nekem fáj ha lázas vagyok. Még a ruha is ha hozzám ér. Még a fejbőröm is fáj. Ráadásul rosszul alszom olyankor, rémálmaim vannak. Na most magamból kiindulva nem teszem ki ennek a gyereket.
A lázcsillapításból nem lesz kórház, míg egy lázgörcsből igen.
38 fokig nincs láz, csak hőemelkedés, azt nem kell csillapítani. 38 felett láz van, azt csillapítjuk.
A láz nem halálos, abba ugyan senki bele nem hal. A lázat okozó betegség lehet halálos.
38,5 fok felett csillapìtani kell. A láz alapból jó dolog, egyfajta védekezés, a betegség legyűrésèben segít.
De ha magas 39-40 fok körül van, akkor elkezdenek pusztulni a fehérjèk, ami többet árt már és veszélyes lehet
A felfő a tüdeje eléggè kamunak tűnik.
38,5 felett kell csillapitani a gyerekorvosunk szerint.
37-38fok kozott hoemelkedesrol beszelunk.
Ááá, imádom az ilyen IQ-betyár kérdezőket!
Felfő a tüdeje... 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!