Mivel tudnám még csillapítani a lázát? Lányom 3,5 éves múlt, náthás, fáj a torka, magas a láza. Kúpot, Nurophent váltogattam, de a Nurophent már nem tudom beadni, kiöklendezi.
A ki jön a szirup akkor maradnak a kupok!!!
Algoflex gyerek szirupot vettem, az is nagyon jó.Málnás ízben Nurophenbe is van narancsos meg epres azt hiszem.De ha kijön akkor tényleg kup!!!! 2 gyerekes anyuka.Gyógyuljon meg hamar a picikéd!!
orvoshoz vidd mindenképp,a lányom dettó ez volt,és gennyes torok gyulladása van/volt,antibiotikumot kapott rá.
amúgy ha a lázas csillapítók nem használnak,én vizes borogatok,mert a hűtő fürdő annyira nem hatásos.
csuklójára,bokájára vizes borogatás,és a felső testét is betekerem,majd egy törölközővel áttekerem és betakarom egy takaróval az egész testét.ha tudok a homlokára is teszek,de az nem mindig sikerül.ez a leggyorsabb és leghatékonyabb nála,igaz kissé drasztikus,de haragudjon inkább rám,mint sem 40 fokos láza legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!