Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon le vagyunk maradva?

Nagyon le vagyunk maradva?

Figyelt kérdés

Kisfiam most múlt másfél éves. Koraszülött volt, de azt mondták 9hónaposan, hogy utolérte magát. Telik-múlik az idő, és bár mozgásra nagyon ügyes, nem érdekli semmi. Nem játszik játékkal, semmivel, nem figyel ha mesélek, nem beszél, ha hancúrozunk pár perc után megunja és továbbáll, bármi játékkal könyvvel ültetem le, nem marad meg, szökik, ha korlátozom sikít.Sokat eszik, de lemozogja, 1órát alszik max napközben, a többi időben jön-megy, pakol, borogat, én pakolok utána, és nem bírom lekötni. Tv-re se figyel, mondjuk ezt nem bánom.

Nem tudom mi baj van, mert amúgy élénk érzelmes gyerek, és nagyon is tisztában van vele, ha rosszat csinál, az arcára van írva minden.

Az aggaszt a legjobban, hogy egy szót se szól, ha akar valamit vagy mutatja, vagy sikít. Légyszi adjatok tanácsot!

2010. jún. 30. 23:00
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
hát akkor ilyenek a pasik? :O
2010. júl. 1. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!