Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kulcscsonttöréssel oviba?

Kulcscsonttöréssel oviba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 6 éves kisfiamnak kulcscsonttörése lett egy szánkózás eredményeként. A doki azt mondta, szépen összeforr majd, 2 hétig kell hordania a kartartót. Az én gyerekemnek 2 hét ovi nélkül inkább büntetés, annyira szeret járni, és már másnap ment is volna :) arra gondoltam, hogy maximum fél napra beengedném, meglátjuk, hogy alakul..

Valaki esetleg volt ilyen szituációban a gyermekével?

(Meg tudnám oldani, hogy itthon legyek vele, és szeretnék is, de tényleg szeretne bemenni. nagyon jó kis közösségük van.)

2019. jan. 23. 07:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Én nem értem hogy ez hogy merülhet fel, ne haragudj de szerintem nem gondoltad végig. A törés nem játék, azon is csodálkozom ha beveszik így az óvodába.
2019. jan. 23. 11:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Mégvalami: iskolás koromban volt eltörve, de még nem tudtam hogy el van törve mert nem vittek orvoshoz (nem a szüleimmel voltam akkor, mindegy..). Egyszer hirtelen felemeltem a karom mert leesett valami és reflexből nyúltam. Egyedül voltam, hát utána egy óràn át sírtam a fájdalomtól. Ezt is vedd számításba ha elfeledkezik magáról.
2019. jan. 23. 11:49
 13/24 A kérdező kommentje:

Az orvos azt mondta, hogy mehet oviba.. Azt is mondta, hogy azt szokták mondani, hogy nem ajánlott, de nem azért, mert egész nap nem mozdulhat, hanem mert a gyerekek esetleg nekimennek, stb. Úgyhogy ma bevittem fél napra. Nem volt semmi gond.

Köszönöm a válaszokat! Elsősorban azokét, akik tapasztalatból írtak.

2019. jan. 23. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
De miért írtad ki a kérdést ha te már eldöntötted hogy bármi áron viszed? Csak nehogy úgy járjatok mint a nővéremék, ott is küldték a gyereket óvodába kéztöréssel, műtét lett a vége.
2019. jan. 23. 16:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el, először kíváncsi lettem volna olyanok véleményére, akiknek van tapasztalata.
2019. jan. 23. 17:39
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem voltàl te kiváncsi semmire, mert szinte mindenki azt írta hogy ne vidd, de te szabadulni akarsz a gyerektől. Gratulálok, meg az orvosotoknak is.
2019. jan. 24. 13:30
 17/24 A kérdező kommentje:
:D Kedves utolsó, mindenki magából indul ki. Nem veszem magamra a mocskolódásod, folytathatod nyugodtan :D
2019. jan. 24. 13:45
 18/24 A kérdező kommentje:
Plusz ha még el is olvastad volna, amit írtam, akkor rájöhettél volna, hogy nem szabadulni akartam volna tőle, hanem épp ellenkezőleg. Ő akart nagyon bemenni. Be is vittem, igen, fél napra. Nem lett semmi baja. Ma itthon vagyunk. Ha holnap menni akar, megint be fogom vinni, mert nyugodt vagyok, hogy nem történt semmi vele. Ha nem akar bemenni, nem fogom bevinni. Itthon sem ül meg, játszik. Én itthon vagyok, amíg rajta a kartartó, nem dolgozom. De fontosnak tartom az ő igényeit. Ennyi. De mondom, folytasd csak, ha még beléd szorult valami.
2019. jan. 24. 13:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg kérdezö, csak sok itt a 8 órában dolgozó anya és ha kicsit köhint a gyerek rögtön van okuk kirattatni magukat...
2019. jan. 24. 14:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem süketségeket írsz. A Te döntésed legyen, ne a gyereké! Ne azt néz, mit szeretne, hanem hogy mi a jó neki! Én se engednék oviba csonttörött gyereket. Az előzőek már leírták mekkora baj lehet belőle!
2019. jan. 24. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!