Elhamarkodott döntés volt suliba küldeni a lányomat. Hogy lehetséges halasztani egy évet? Oviba vissza vinni?
Jogilag sem arra nem kötelezhettek volna hogy iskolába vidd sem azt nem tehetik,hogy most a napközire kötelezzenek. Ilyen nincs.
Hívd az óvodavezetőt,ha nem készséges akkor az OH-t. Ők majd elirányítanak de ezt már tavaly év végén is megtehetted volna,hogy jobban utána érdeklődsz,bár lehet bíztál benne,hogy menni fog.
utolsó, szerintem senki nem tudja felmérni, főleg első gyereknél, hogy mit jelent az iskola a gyermeknek, milyen terhet, bizony elhamarkodott döntés volt, de valószínű nem akart rosszat a kérdező, csak nem tudta mire számíthat, plusz erre rájöhetett az ovónők buzgálkodása, akik viszont valószínű arra tudtak csak gondolni hogy egyel kevesebb gyerek lesz, főleg ha az oviban is csinálta a cirkuszt délutánonként...
kérdező én nem is értem miért engedted oda, mármint értem hogy nem erre számítottál, de azt nem értem miért fordult meg a fejedben hogy egyáltalán iskolaérett lehet, nem véletlen megy mindenki 6, de inkább 7 évesen iskolába... én kivenném, ha nem megy neki, főleg ha emiatt szomorú/kedvtelen is, elvinném inkább magánoviba míg iskolaérett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!